Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Dnevni boravak Namještaj >> Content

Kako kupiti Traditional Living Room namještaja koji će trajati

namještaj Dnevni boravak za većinu ljudi se može vidjeti kao dugoročnu investiciju . Kvaliteta vašeg namještaja , od tkanine na okviru , će ići dug put u određivanju koliko dugo možete očekivati ​​da će trajati . Pri odabiru namještaja dnevnog boravka , uzeti nekoliko čimbenika u obzir , kao što su trajnost okvira i vrsti materijala koji se koriste za kauč u tkaninu . Komadi namještaja koji će dobiti puno trošenja i habanja bi trebao biti prvi prioritet kada je u pitanju trajnosti . Upute Screenshot
1

Odaberite kauč ili dnevnu sobu tkanine koji čini vaše potrebe . Kožne fotelje sunajviše izdržljiva, ali i najskuplji . To su idealni za ljude s djecom i kućnim ljubimcima koji bacaju zbog svoje sposobnosti da bude očišćeno lako, a ne mrlja . Alternativa kože je mikrovlakana , što jematerijal antilopa poput sastoji od sićušnih vlakana poliestera tkani zajedno . Ovaj materijal ima vrhunsku trajnost .
2

Ispitati okvira svog dnevnog boravka skupa . Tvrdog drva radenajbolje , jer oni mogu stajati i do puno težine i ne ispucati vrlo jednostavno . Pitati , ako je drvo peći osušena i . Proces peći sušenja uklanja svu vlagu iz drveta , sprječava pucanje lako . Javor i hrast sunajjači . Izbjegavajte čestica šume , jer oni neće trajati dugo pod teškim uvjetima .
3

Potražite namještaj koji je zalijepljen , pijan ili doweled zajedno . Namještaj koji se jednostavno uvezani neće držati kao dobro . Obično okviri koristi s javorovim ili hrastove šume neće biti uvezani . Kutak blokovi su druga pozitivna osobina izdržljivog okvira .
4

Shop za masivnih stolova i pribora . Opet , čestica drva neće trajati jako dugo . Čestica šume su prekrivene tankim slojem drva da će čip ili zatvara tijekom vremena . Jeftinije šume poput borove šume u redu za pribor tipa komade koji neće prolaze teške tjelesne težine od korisnika .


od:http://vrt.98905.com/furniture/living-room-furniture/1016036868.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.