Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Dnevni boravak Namještaj >> Content

Namještaj Ideje za dnevni boravak

Šanse su vaš dnevni boravak je mjesto gdje vi, vaša obitelj i vaši gosti provode većinu svog vremena . Zbog toga , to bi trebao biti kao topla , udobna i prostrana što je više moguće . Jedan od prvih koraka koje treba poduzeti da se daju svojoj dnevnoj sobi one potrebne kvalitete je odabrati ispravnu namještaj dnevni boravak . Imate mnogo mogućnosti ovise o vašem životnom stilu i preferencijama . Sjedala

Odaberite sjedenje koji će biti ugodno i odgovara temi koju ste odabrali za svoj dnevni boravak . Rasporedi sofe, ljubavna sjedala , stolice i Osmanlija stvoriti razgovor područja . Dodaj podstavljene klupe, s izmjenjivim vrhovima , koja također može poslužiti kao ostava . Odaberite boja, uzoraka i tekstura, koji će se međusobno nadopunjuju , ali moraju odgovarati savršeno. To će dodati vizualni interes za vašu dnevnu sobu .

Komode

Dodaj prsa u vašu dnevnu sobu . Zapamtite ne postoje pravila koja specifično namještaja koji će se koristiti u nekim sobama . Koristite kratku i usku prsa kao kauč stol . Postavite jači prsa preko vašeg kamina ili duge prozor uravnotežiti sobu . Spremanje stvari u ladicama vašem dnevnom boravku prsa radi uštede prostora .
Stolovi

Dodaj tablice različitih veličina i oblika u vašu dnevnu sobu . Stavite ih u razgovoru područjima ste stvorili . Izbjegavajte brzopletost svoje tablice s nepotrebnim dodacima .

Ormari za knjige

Mjesto regali u svojoj dnevnoj sobi . Prikazati svoju osobnu knjižnicu ili koristiti policama za druge predmete , kao što su zbirke , fotografije i uramljeni umjetnina . Postavite dječje knjige na najnižim policama , tako će djeca biti u mogućnosti doći do njih lako . Dodaj rasvjeta pod gornjim policama pomoći izlog stavke .

Stolovi

Dodaj stol u vašu dnevnu sobu . Pobrinite se da ima dovoljno ladicama i ormarima za pohranu pošte i druge osobne dokumente . Držite kabele na svoje računalo, modem , pisač i svjetiljke uvučen od pogleda pomoću organizatore za napajanje ili čak i vreću za smeće veze . Razmislite rola top stol kako bi računalo iz vida kada se ne koristi .


od:http://vrt.98905.com/furniture/living-room-furniture/1016036874.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.