Kako napraviti Tufts u presvlake

Mnogi berba Sofe , stolice i Turci su čupava . Tufting je posebno popularna u ranom američkom izrada namještaja . Prema CasaSugar na OnSugar.com , " Upholsterers to postigne ( čupava ) izgleda navoja kroz slojeve tkanine ili kože , često u obrascu , te osiguranje krajeve nit s čvor ili gumb . Guste klasteri da je ova tehnika stvara su poznati kao pramen . " To je ono što vam je potrebno
velikih tapiserija igle
Foam padding
Vaš izbor tkanine za tapeciranje
Dlaka nit u odgovarajući ili kontrastne boje Screenshot krojačka kreda Srpski Shank stilu tkanine pokrivene tipke
Screenshot Prikazati više uputa
1

Prvo , praksa tufting nekoliko malih jastuka, od stolica jastuke koristeći jeftinu tkaninu i tanke pjene padding . Uzmi dva komada 14 - inča za 14 - inčni muslina i bod uz tri strane trga , 1/2 inča od ruba tkanine . Uključite komada naopačke . Ubacite komad 1 -inčni 12- inčni 12- inčni memorijske pjene u tkivo džep ste upravo napravili . Preklopite rubove tkanine i šivati ​​jastuk za zubima pomoću slijepi šivanje .
2

Odaberite tufting uzorak . Tufts su učinili u dijamant, četvornih , cross- dijagonalno , šesterokutna i zrno - string obrazaca . Koristite komad krojača kredom obilježiti gumb pozicije na vašem tkanine .
3

Temu tapiserija iglu s teškim kaputa niti se utakmica ili kontrastu s odabranom presvlake tkanina . Probiti iglu kroz stražnje strane jastuka i povucite ga skroz kroz tkaninu i pjene slojeva . Pomicanje iglu u desno ili lijevo od izvorne igle rupu 1/8-inch i vratiti kroz jastuk . Probije sa stražnje strane opet i konac metal - Shank, tkanine pokrivene gumb je na svoj iglu . Pomicanje iglu u svoj povratak rupu i vratiti kroz . Ponovite najmanje tri puta kako bi se osiguralo da je gumb sigurno pričvršćen na jastuk .
4

Nastavak šivanje gumbe dok ste završili svoj ​​željeni tufting uzorak . Po želji, u alternativne dimenzije gumb i boja. Nakon što su udobne tufting muslin , probati druge , skuplje tkanine . Nakon što ste se bavili tufting jastuke , spremni ste za čuperak namještaj . Jastuci se tkanina na obje strane , dok je većina tufting ćete učiniti za fotelje , stolice i Osmanlija će biti jednostran , osim ako jeudaljiti jastuk .
5

Pin svoje presvlake uzorak komada na svoje izabrao tkanine . Sve potrebne uzorak oznake i izrezati sve dijelove . Izvadite svoje obrasce iz svog tkanina i stavi ih na pjeni . Koristite krojačka kreda za obilježavanje unutar spojnih linija na obrascu na pjeni . Nemojte koristiti vanjski rub uzorak ili vaši pjene komada će biti prevelika da stane unutar vašeg tkanine kad su komadi ušivenim zajedno .
6

Izrežite tanku pjene sa šivaćim škarama . Deblji pjene treba agresivnije tehniku ​​. Prema fotograf Stephen Muncy , " Pokušajte stavljajući pjenu u zamrzivaču za malo . To se ukočila tek toliko da bi se s složenijih oblika . I koristiti električni nož sa sporim namjerno rukom . "
7

Pin svoje tkanina komada na odgovarajući komad pjene . Mark tipka pozicije na strani pjenom , jer to će biti skrivena jednom vaše presvlake ušivenim zajedno . Ponovite upute u koraku tri dok ne šivani sve gumbiće u mjestu . Zatvaranjeneke bočnim šavovima između različitih dijelova . Ogrnuti čupava presvlake na mjestu na komad namještaja , povucite različitih šavova zajedno , i slijepi bod sve na svoje mjesto .

Alternativa Zamjena Springs u mom kauču

kauč je trebala bitiudobna površina gdje se možemo opustiti , odmoriti i opustiti . Ako vaš kauč je progib opruge , međutim , to može biti jako opuštajuće . Umjesto raspadanja kauč s lošim oprugama , čvrsto ga se i produljiti svoj ​​život . Dok mijen

Více >