Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Dnevni boravak Namještaj >> Content

Kako to Utočište Namještaj Završi

Bez obzira na to koliko je briga što se s namještajem , s vremenom to će neminovno doći ogrebotine na završiti samo iz svakodnevnog života . Ako ste ikada premjestiti širom svijeta , zemlji ili čak grada , zasigurno ćete pronaći još više ogrebotina na vaš namještaj . To mogu biti kamuflirani , tako da samo vi znate da su tu. Upute Screenshot
1

Ispunite manjih ogrebotina s lijek koji odgovara boju završiti .
2

Break oraha na pola u boji u nule od kraja oraha . Utrljajte ispočetka sa slomljenom strani orah paće ulje curiti u nule .
3

Koristite ten laštilo za cipele na svijetle boje namještaja . Obratite pažnju na poljski ostaje u pukotinu i ne dobijete na unmarred području namještaja . Koristite Q-Tip ili umjetnikov kist primjenjivati ​​.
4

ogrebotine na crvenom mahagonija može biti u boji s jodom na umjetničkom uskim kistom . Za smeđe mahagonija , koristiti malu količinu tamnosmeđe Zalijepi voska ili smeđu kreda u boji .
5

kupiti vosak staviti u boji završiti s hardverom ili boje dućan za popravak veće ogrebotine . Pitajte one u odjelu namještaja preporučiti druge proizvode mogu nositi na popravak veće namještaja ogrebotine ili dublje Gouges . Slijedite upute proizvođača za svaki proizvod .


od:http://vrt.98905.com/furniture/living-room-furniture/1016036924.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.