Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> madraci >> Content

Kako dobiti veliki madrac u mali prostor

Moving madraca može biti teško i neugodno zbog svoje veličine. Pokušavajući staviti veliki madrac u malom prostoru , kao što su male spavaće sobe ili ormar za pohranu , može bitiizazov , ali je moguće . Idealnomadrac je izabran za prostor nakon utvrđivanja odgovarajuće veličine i stane prije kupnje madraca . To je ono što vam je potrebno
Mjerna vrpca
drugu osobu za rad s
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

izmjeriti dimenzije na malom prostoru . Prostor mora biti barem jednako velik kao i madrac kako bi se uklopio . To se može mijenjati ako se spremate madrac stoji uspravno , umjesto ravno.
2

Usporedite mjerenja u sobi na mjerenjima madraca . Prema Dormia madrace, najmanji madraca , twin, je 39 cm širok i 75 cm duga . Najveće madraci su California kralj na 72 centimetara široka i 80 inča dugo . Akoveličina madrac je manji od prostorije postoji način da se madrac u.
3

Podignite madrac s jednom osobom na svakom kraju madraca . Stand ga na svojoj strani i početi kretati kroz prostor u ulazu .
4

Prilagodite kut madrac , podizanje prednje i stražnje strane , ili naginjanjem koliko je potrebno da bi ga kroz vrata .
5

nježno i blago savijte madrac i ostavite ga da se savijati malo oko skučenim ili pretvara u prostor . Madrac materijali su obično nešto fleksibilniji , iakomadrac koji često idu ispod nisu .


od:http://vrt.98905.com/furniture/mattresses/1016002081.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.