Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> madraci >> Content

Kako Slika pravo madrac za vas

Tipična odrasla osoba treba između sedam i devet sati sna svake noći , prema National Sleep Foundation . Nedostatak sna dovodi do nekoliko mogućih zdravstvenih i sigurnosnih opasnosti , uključujući i povećanog rizika od kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa i pretilosti . Jedan od načina kako bi se osiguralo da ste uzimajući dobar noćni san je branje ispravnu madrac . Cijena

Postavite cijenu točka za madrac . Postoji nekoliko čimbenika , uključujući i kvalitetu, veličinu i proizvođača , koji određuju madraca u cijenu . Imajte na umu kako čestomadrac će se koristiti pri određivanju cijena točka . Ovaj madrac će se tri-četiri sata dnevno , sedam dana u tjednu . Troše više na svoj ​​madrac nego što će potrošiti na madrac za sobu za goste , koji neće biti spavali na što je češće .
Noćenje Veličina

Odaberite veličina temelji na svoju sobu veličine i vaše osobne situacije . Na primjer ,dva madraca je dovoljno za dijete ili tinejdžer , dok su dvije osobe možda više vole luksuz Kaliforniji kralja . Puna ili kraljica madrac jebolji izbor za tinejdžer ili odrasle osobe s manjim spavaćoj sobi . Iznimno dugo dva madraca radi za rastuću tinejdžer koji ima spavaću sobu da neće primiti punu ili queen madrac .
Comfort

Odaberite madrac se temelji na osobnom nivou udobnosti . Neki ljudi vole čvršća madrac , dok drugi uživaju pada u mekom, jastuk- top-modela . Općenito , tvrđi madraci su jeftiniji od mekših modela , ali pružaju više podrške za osobe koje pate od leđa i vrat pitanja . Ako imate partnera , razmislite dva - zone podesivi madrac koji vam omogućuje i odabrati svoj ​​nivo udobnosti .
Madrac Materijal

Odaberite vrstu madraca . Moderni madraci dolaze u četiri varijante : klima , proljeće ili zavojnica , lateks i pjene . Zračni madraci su podržani od strane plastičnu mjehura koja se može podešavati ovisno o vašoj razini udobnosti . Pjena i lateks madraci imaju tendenciju da se skuplji od tradicionalnih svitka ili proljeće madrac , ali također dolazi s dužim jamstvom .
TestMadrac

Testmadrac prije što kupiti . Lezite na madracu u svom tipičnom položaju spavanja i testirati razinu udobnosti i trajnosti . Ako je to moguće , ponijeti svoj partnera za probu kako bi se osigurala je također upoznao njegov nivo udobnosti .


od:http://vrt.98905.com/furniture/mattresses/1016002082.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.