# >> Dom i vrt > >> Furniture >> madraci >>

Što mogu kupiti za moju mekani madrac kako bi ga čvršće

? Dobar noćni san je neprocjenjiv , ali potonuće u previše mekanom madracu može biti noćna mora . Nažalost ,cijena novog madrac ne može biti u svom proračunu . Ako ste u potrazi za madrac koji je " samo pravo " ne zastrašiti . Broj proizvoda dostupne su povećati čvrstoću vaše madrac i pružiti vam miran san . Šperploče

Dok to ne može bitiglamurozno rješenje , stavljanje list šperploča između madraca i madrac jejeftin izbor . Ova otopina se mekom madrac se obično koristi kao privremeni ili popravka , kada novac ograničen . Šperploča je lako dostupna u većini home poboljšanje prodajnih centara , a mnoge tvrtke će smanjiti ploču na svojim dimenzijama za malu naknadu . Koristite višestruke ploče za pokrivanje cijelog madrac ili ciljati problematičnih područja kao što kukove, ramena i vrat . To je takođermogućnost, ako jedan partner voli spavati čvršći madrac oddrugoga .
Box Proljeće

U nekim slučajevima , to nije vaš madrac koji je krivac , ali jemadrac . Dok kupujete madrac i madrac zajedno se općenito preporučuje , ako je vaš madrac je u dobroj formi , možda želite samo kupiti novi madrac , koji je dizajniran za podršku madrac . Ako su opruge istrošeni ,madrac može objesiti i daju dojam mekoće . Ako je vaš madrac je relativno nova ili u dobrom stanju , kupujete novi madrac može bitijeftinija opcija od kupnje novog set .
Nadmadrace

čvrst madrac pašnjak su dostupni iz nekoliko proizvođača . U pašnjak dolaze u osnovnim veličinama madrac , ali su dizajnirani da se nalazi na vrhu svoje postojeće madrac . Mnogi od pašnjak izrađeni su od istog materijala kao i memorijske pjene , ali zato što sutanji sloj , oni pružaju više podrške . Cijene se razlikuju po veličini i marke , ali uglavnom u rasponu između 40 do 200 $ od kolovoza 2011.

Jaje Crate Pjena

jaja sanduk Pjena pašnjak sugusta pjena bumps i doline nalik karton s jajima . Oni se često koriste u bolnici i rehab postavke za bolesnike sklone krevet čireve ili pate od spinalne ozljede . Jaje sanduk dizajn omogućuje prozračnost , podršku i može se koristiti na bilo kojoj površini madraca .

Možete li koristite električni pokrivač Uz vodenom krevetu ?

Struja i voda susmrtonosna kombinacija . Vi nikada ne bi trebao koristiti električnu deku s bilo vodeni krevet madrac . Grijači dizajnirani za uporabu s hardside i softside vodenom krevetu se koristi s košuljicama koje štite grijač , tako da je bilo

Více >