Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> madraci >> Content

Koliko često trebate zamijeniti svoj jastuk Top madrac

? Za dobar noćni san , većina ljudi se slažu da jedobar madrac je bitno . Jastuk vrh madrac jepopularan izbor za udobnost i potporu . Ti madraci mogu biti skuplji , ali može biti vrijednoulaganje za miran san . Slijedeći upute proizvođača za njegu i održavanje vašeg madraca pomaže produžiti svoj život . Tijekom vremena , međutim , čak i najbolji madraci će se istrošiti i treba biti zamijenjena . Jastuk Top Madraci

jastuk vrh madrac jeunutarnja - proljeće madrac , što znači da koristi zavojnice unutar madraca za podršku . Presvlake se dodaje na vrhu zavojnice za udobnost . Jastuk vrhu je ublažavanje sloj pjene , pamuka ili druge obloge , nalik poplun , koji je labavo vezan na vrhu madraca za veću udobnost . Ovisno o proizvođaču ,jastuk vrh može biti na jednoj površini ili na oba vrhu i dnu madraca .
Zamjena

Čak inajskuplji madrac doesn ' t trajati vječno . Proizvođači preporuča zamjenu madrac svakih sedam do 10 godina. Ako se pitate da li je vrijeme da zamijenite Jastuk vrh madrac , tražiti znakove . Ako se probudite s bol i bol ili vam da bolje spavate na drugim kreveta , kao što su hoteli na svijetu , vrijeme je da razmislite novi madrac . Ako vi i vaš partner spava rola zajedno ili akorub kreveta više ne podržavaju , trgovina za novi madrac . Potražite vizualne znakove pretjeranog korištenja , kao što su popusti , kvržice ili prekomjernog trošenja na tapeciranog oblogu madraca . Madrac i opruge koje čine buku kad krećete morati biti zamijenjena . Očekujte vaš jastuk vrh madrac na zadnji dužine njegova jamstva , ali uspoređivati ​​svakih nekoliko godina kao tijela i navike spavanja promijeniti .
Okretanje madrac

flipping i rotirajuće madrac promiče čak nose na površini . Flipping uključuje okretanje madraca preko , težak zadatak s većim madraca . Akojastuk vrhu je samo s jedne strane ,madrac ne treba da je okrenuta . Svi madraci treba mijenjati , međutim , okrećući gornji kraj madracima na podnožju kreveta . Flipping i rotirajuće madrac omogućujemadrac nositi ravnomjernije i sprečava prekomjerno progib u jednom području . Mnogi bi trebao biti zrcaljeno ili zakrenuti svakih tri do šest mjeseci.
Tekuće održavanje

Pravilno čišćenje i održavanje produljuje životni vijek vašeg madraca , dajući vamnajviše za svoju investiciju . Korištenje madrac jastučić ili poklopac dodaje zaštitu od slučajnog izlijevanja . Za izlijevanja koje prodiru kroz madrac , očistite površinu presvlake za čišćenje ili blagom sapunice - vode . Da bi se madrac svježe , pospite površinu sa sodom bikarbonom kada ga okretati . Nakon ostavljajući sode bikarbone sjesti na površinu za 15 minuta , vakuum madrac kako bi ostala svježa . Ako je potrebno premjestiti vaš jastuk vrh madrac na drugo mjesto , izbjegavajte savijanje ili ga sklopivi da bi od oštećenja zavojnice . Korištenje kvalitetan okvir kreveta pruža podršku za madrac . Mnogi proizvođači preporučuju kupnju podudaranje opruge za vaš madrac set za pravilnu potporu i izdržljivost .


od:http://vrt.98905.com/furniture/mattresses/1016002111.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.