Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> madraci >> Content

Stilovi Serta Madraci

dobar noćni san počinje na udoban madrac . Iako madraci su dostupni u širokom rasponu cijena bodova , odaberite nekoliko brandova dominiraju američki madrac tržište . Serta je među tih marki i nudi pet glavnih stilova madracima kako bi se zadovoljile potrebe kupaca opremanju svoje domove i poslovne subjekte . Serta Perfect Sleeper Screenshot Screenshot

Serta linija Savršena Sleeper madraca je dizajniran u vezi s Nacionalnog instituta mirovanja . Cilj Savršena Sleeper madraca je pružiti potrošačima prospavane noći dizajniranjem madrac koji ima za cilj rješavanje pet od najčešćih pritužbi vezanih uz lošeg sna . Među tih pritužbi su bacanje i okreće , previše vruće ili hladno , opuštenost madraci, preaktivan partnera ili madrac koji ne pruža dovoljnu podršku .
Serta Perfect Day
< p > Perfect Day madraci supremium madrac nudi Serta i prodaju po višoj cijeni točka nego Savršena Sleeper linije . Dizajniran s najnovijom tehnologijom u prozračna i podršku materijala ,Perfect Day linija koristi Jastuk Soft opruge u kombinaciji s Nature Comfort jorgan Plus tkanine . Ova linija je također poznat po svojim pažnju na detalje u vezi s izgledom s hrskav bijele tkanine i kontrastnim obrubom .
Sertapedic

Za kupce koji traže Serta brand madraca na vrijednost cijeni,Sertapedic kolekcija nudi Serta kvalitetu za manjoj cijeni . Osnovne značajke Sertapedic linije su memorijske pjene i VertiCoil premijer unutarnje izvore .
Serta ponude Madraci

Pojedinci na tržištu za opremanje hotela s madracima može učiniti s Serta linija hotela madraca . Dostupan je samo u hotelske tvrtke , ova linija madraca je dizajniran kako bi osigurao trajnost i udobnost za goste hotela , a također seulaganje visoke vrijednosti za vlasnike hotela .
Serta iComfort Sleep sustav

iComfort spavanja sustav iz Serta je tvrtka uzeti na reinvention od memorijske pjene . Rješavanjem tipični kupac pritužbe memory pjenom madraca , kao što sumaterijal uzrokuje noćno znojenje ili previše mekana , Serta razvio action gel za memorijske pjene . U iComfort memory pjenom madraca dostupni na ovoj liniji su razvijeni za uporabu s potrošača izboru krevet okvira kako bi se stvorio vrlo personaliziranu spavanje aranžman .


od:http://vrt.98905.com/furniture/mattresses/1016002177.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.