Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> madraci >> Content

Što učiniti s pijan madrac

? Prije ili kasnije svaki madrac će se istrošiti i postati pijan i padati. Ako s obzirom na pravilnu njegu , većina unutarnjih opruga madraca trajati oko 10 godina prije nego što postane neugodno . Kamion za smeće neće pokupiti svoje stare , neželjene madrace . Kad dođe vrijeme , važno je znati svoje mogućnosti za što učiniti sa starim kvrgavu madrac prije nego što donosi novi dom . Odlagališta

Stari kvrgavi madrac koji nisu dovoljno dobri da se spavali na više može se uzeti u lokalnu deponiju smeća ili objekta . Prije nego što natrpati taj veliki nespretno madrac , kontaktirajte pogonu za potvrdu prihvaćaju madrace . Mnogi objekti naplatiti naknadu prihvatiti madrace . Ako ne pristanu na madrace , pozovite junk uslugu na rasporedu odvoza. Te tvrtke naplatiti naknadu za svoje usluge .
Recycle

kvrgave stari madraci se mogu reciklirati u mnogim područjima . Sveti Vincent de Paul ,organizacija koja reciklira stare madrace , navodi da je 85 posto madraca se mogu reciklirati . Kada se reciklirati , oni su rastrgana i razvrstani u hrpama svaku vrstu materijala kao što su pjene , tkanina i metalnim oprugama . Osim što više eko - friendly nego ga šalje na odlagalište , recikliranje može uštedjeti novac . Također neće morati brinuti o čišćenju madrac . Raspitajte se kod svog recikliranje centra saznati ako prihvate madrace
prenamjena

Stari kvrgavi madraci ne moraju se otpusti . ; oni mogu biti u jednom komadu i ponovno nakanio i koristi za dječje igraju se kao jeftina trampolin ili kao sigurnosni jastuk pod ljestve za igranje . Jestemadrac očistiti prije nego ostavljajući vaša djeca igraju na njemu .
Ponovno

madrac može se rastaviti i komada koriste za nešto drugo . Pjena i punjenje može biti punjena unutar jastucima ili stavljen na vrhu kompost Pile sadržaj održavati toplo . Također se može postaviti pod zemljom , kao krajobrazne krpom kako bi vaš vrt od korova . Drveni okviri mogu se koristiti za izgradnju komposterom . Metalne opruge može se koristiti kao rešetka za penjanje biljaka i povrća . Pojedini izvori također može koristiti kao zanimljive boca vina nositelja .
Prodaja

Akomadrac nema neugodan miris , to može biti prodana ili ponuđena za besplatno . Čak i ako je pijan i nije ugodan za vas , postoje ljudi koji su spremni platiti mali iznos novca za madrac koji je bolji od onoga što imaju . Postavite oglas u lokalnim novinama ili online klasificirani oglašavanje web stranice . Budite iskreni o stanju madraca i dati mu razumnu cijenu .
Donirajte

kvrgave madraca može biti donirana u različitim organizacijama . Za kreativnih likovnih studenata može postatiumjetnost platnu ili rastrgana i koristiti za stvaranje umjetnosti . Mjesne crkve ili beskućnike često može koristiti stare madrace ako su čisti . Sklonište za životinje ili doggy vrtića mogu koristiti kvrgave madrace kao ljubimac kreveta dok ne postoje grinje prašine ili stjenica unutra .


od:http://vrt.98905.com/furniture/mattresses/1016002178.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.