Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> madraci >> Content

Madrac Šteta

Bilo da spavaju na trbuhu , leđima ili uvijen oko jastuka , potrebna vam je podrška za dobar madrac za istinski prospavane noći . Brigom madrac , možete spriječiti štetu, koja može skratiti ne samo svoj ​​madrac život , ali i ometati vaš san . Madraci

Madraci dolaze u nekoliko oblika . Tradicionalni madraca sadrži unutarnji okvir metalnim kolutima okruženih mekom jastuk formirana od pamuka ili vune . Latex madraci sadrže čvrste jezgre sintetskog ili prirodnog lateksa okružen zaštitnim slojem od pamuka . Svi madraci su kako bismo Vam pružiti pravilnom kombinacijom podršku i mekoću bi vam dobro naspavati . Šteta da se madrac može utjecati na vašu sposobnost da doživi ugodan noć .
Vlage

Vlaga može oštetiti sve vrste madraca , ali to uzrokuje najviše problema za tradicionalni madraci . Vlaga poput izlijevanja ili vode ili urina može učiniti više nego mrlja ; ako ga dobije u unutrašnjosti madraca je , to može potaknuti rast plijesan . Ne samo da će to dovesti do prekršaja , pljesniv miris u vaš madrac , ali to također može uzrokovati zdravstvene probleme , uključujući i poteškoća u disanju i osip na koži . Latex madraci su na rizik za rast plijesni na donjoj strani , pogotovo ako se stavi stan na platformi . Čak i akovlaga ne dovodi do plijesni , mrlja na madracu često će poništiti jamstvo proizvođača .
Fizička šteta

Madraci su predmet tjelesni oštetiti , kao dobro. To ne uzeti skupinu djece skakanje gore i dolje na krevet da ga povrijediti ; nedostatku rotirati ili flip madrac na regularnoj osnovi također može dovesti do teških ozljeda . Ako spavate na istom mjestu na madracu svake noći , vaša tjelesna težina pritišće materijal , da li je metalne opruge ili lateksa . Tijekom vremena , ovaj kompresije raščlanjuje materijale unutar krevetu . To će padati i uspjeti pružiti vam istoj podlozi kao što je to učinio kada je bio nov . To šteta će značiti da je potrebno kupiti novi madrac prije.

Razmatranja

bi zaštitili svoj madrac od oštećenja , pokriti ga s čvrsto tkani madracima . Poklopac će prestati iz njega dopire i spriječili mrlje i plijesan . Rotirajuća i flipping svoj ​​madrac na redovito će spriječiti ozljede tijekom vremena . Kao opće pravilo , okretati madrac o jednom mjesečno . Flip je više od dva puta godišnje . Ako imate jastuk- top madrac koji se ne može prevrnuo , trebali biste ga okrenite na regularnoj osnovi . To jednostavno održavanje korak produljuje životni vijek vašeg madraca i proširuje broj dobrih noći može vam dati .


od:http://vrt.98905.com/furniture/mattresses/1016002179.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.