Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> madraci >> Content

Memory pjene madrac Savjet

pjenom jemadrac padding koji se uglavnom sastoji od poliuretana . To je osmišljen kako bi se oblikuju prema težini i tipu tijela spavača pružiti udobniji za spavanje okruženje , a također reformi vratiti u normalu nakon štospavaš ustaje . Memorija pjenom madraci su često skuplji od svojih zavojnica - proljetne kolegama . Njega treba koristiti prilikom odlučivanja o madracu i održavanje . Provjerite ILD Ocjena prije kupnje

pjenom ima različitih stupnjeva čvrstoće , sa čvršće madraci zahtijevaju veću težinu ili pritisak da se uvuci pjenu od manje - čvrstim madracima . ILD ocjena stoji za " Utiskivanje load deflection " i izražava se u kg , s većim brojem znači čvršći madrac . Madrac s ILD od 20 općenito znači to traje 20 funti uvući pjenu za 25 posto . Najučinkovitiji memory pjenom madraca - i običnonajskuplji - . Imaju različite stupnjeve tvrdoće tijekom madrac s blažim sloj na vrhu i čvršće slojeva ispod
Početno Miris je Normal < br >

Mnogi memory pjenom madraci će imati očigledan miris im se za prvih nekoliko dana ili tjedana,madrac je u svom domu . Dokmiris nije štetna , to može biti neugodno i dosadan svakome tko je pretjerano osjetljiv na miris ili tko ima problema astme . Miris rasipa , naravno , ali ako vam smeta , provjetriti prostoriju otvaranjem prozora ili uključivanja navijača za stvaranje protoka zraka . Operite listove svakih nekoliko dana . Bijeli ocat jeučinkovit prirodni sobni dezodorans izdjela octa ostavila pored kreveta će pomoći ukloniti miris kao dobro.
Budite oprezni u vanjsku Pjena
< p > MemoryFoamMattress.org izvještava da pjene izrađene u SAD-u i Švedskoj imaju tendenciju da budu kvalitetniji od onog iz drugih zemalja . Neke tvrtke naplatiti svoje madrace , kao što je " Made in USA " jerkrevet je izgrađena na državnoj stranu , alipjena se uvozi i drugdje kao mjera rezanja troškova . Ova pjena mogao istrošiti brže i pokazuju znakove kompresije u kraćem vremenskom razdoblju . Da biste to spriječili , potvrdili dasama pjena je iz SAD-a ili Švedske , a ne samo da jekrevet bio je izgrađen u zemlji .
Zaštitite svoje ulaganje

Zbog porasla cijena mnogih memory pjenom madraca , što je još važnije zadržati madrac u najboljem mogućem stanju . Dok aktivnosti poput pušenja ili pijenja u krevet nikada preporučljivo zbog opasnosti od požara i oštećenja , što je osobito pametno da sudjeluju u tim aktivnostima na memory pjene madrac . Madrac poklopac također može pomoći u zaštiti od kidanje ili mrlja štete . Dokpokriti će negirati neke od oslikavanje svojstvima Pjena je , ona također sprečava vlagu iz znoja i drugih tekućina se apsorbira u pjenu , jer može bitiplodno tlo za klice i bakterije se razmnožiti .


od:http://vrt.98905.com/furniture/mattresses/1016037026.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.