Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> madraci >> Content

Foam Madraci To Nemojte Off - Gas

obzirom osam sati snanoću se preporuča za većinu odraslih osoba , koju će provesti mnogo vremena privila uza svoj ​​madrac . Izabratipravo madrac može učiniti više nego što vam dobro naspavati , to bi također moglo smanjiti izloženost kemikalijama koje mogu uzrokovati zdravstvene probleme za vas i vaše obitelji . Pjene koja ne off - plin kemikalije mogle bi bitimadrac tražite . Foam Madraci

Pjena madraci mogu biti izrađene od poliuretana , visokoelastičnim ili memorijske pjene , ili od prirodnog lateksa pjene . Madraci koje su izrađene od mješavine poliuretana i prirodnog lateksa su nedavno dostupan . Od svih pjenom madraca na tržištu ,jedina vrsta koja ne off- plin je prirodni lateks pjene . Prirodni lateks pjena madraci izrađeni su od mlijeka kaučukovca . Ova stabla mogu uzgajati organski i održivo , tako da možete imati organski madrac da ne objave sve kemijske spojeve .

Opasnosti

Madraci da off - plin može izložiti da štetnih kemikalija i dok spavate . Poliuretanska pjena madraci objaviti spoj nazvan toluen . U malim koncentracijama , to neurotoksin može izazvati dišne ​​probleme i glavobolje . Nonlatex madraci često tretiraju s PBDEs ili polibrominiranog difenil etera . Te kemikalije djeluju kao vatre. U dovoljno visokim koncentracijama , mogu poremetiti funkciju hormona u tijelu , a mogu imati negativan utjecaj na plodnost .

Prednosti

Prirodni latex madraca od pjene ponuditi prednosti Osim činjenice da ne čine off - plin kemikalije . Prirodni lateks je hipoalergena , otporan na plijesan i ne gaji grinje . Te osobine mogu pomoći da se smanji izloženost iritantan alergene i dati alergičare pauzu dok oni spavaju . Prirodni latex madraci su puno lakši od tradicionalnih madraca , čineći ih lakše kretati . Oni ne zahtijevaju madrac pružiti još podršku . Oni mogu trajati 25 godina i više , a kadpjena napokon počinje otvrdne ,madrac je biorazgradive .

Razmatranja

Nisu svi prirodni lateks pjena madraci su organski , pa ako je stalo do vas , budite sigurni da se brine za certificiranog organskog oznake na madrac . Organski i prirodni madraci su skuplji od tradicionalnih madraca . Ako si ne možete priuštiti prirodni lateks pjene madrac i žele smanjiti svoju izloženost na off - oplinjenoj kemikalija , ostavite svoj ​​novi madrac na trijem ili u dobro ventiliranom sobi za par tjedana nakon što ga kupiti . To će smanjiti izloženost kemikalijama , kao što ćečvrsto tkani madrac jastučić ili pokriti .


od:http://vrt.98905.com/furniture/mattresses/1016037047.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.