# >> Dom i vrt > >> Furniture >> madraci >>

Kako pronaći podsjeća na madracima

Podsjeća se javljaju kadaje proizvod nesiguran ili ne zadovoljava standarde kvalitete . Dobrovoljne i pod kontrolom vlade podsjeća se na popisu online s vladinim agencijama koje štite prava potrošača . Na primjer , Recall.gov je web stranica posvećena tome da vladine prisjeća lako pronaći . Pronalaženje informacija o podsjeća na madrac može vam omogućiti da primaju naknadu za proizvod koji je smatra nesigurno ili nekvalitetan . To je ono što vam je potrebno
računalo s pristupom internetu
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Kretanje računala web preglednik Recall.gov . Ovaj website jetražilicu pod pokroviteljstvom Vlade za sve vladine prisjeća se .
2

Pronađite vezu US Consumer Product Safety komisije ( CPSC) na gornjem lijevom kutu stranice . Blok sadrži grb US Consumer Safety Commission proizvoda i naljepnicu CPSC Podsjeća .
3

Kliknite na link na kojem piše " vrsta proizvoda . " Nalazi se ispod CPSC amblem , pod "ili pretraživanjem po" opcija . To će otvoriti novi prozor koji vas povezuje izravno s opoziv stranice CPSC .
4

Pomicanje kroz abecedni popis vrsta proizvoda na lijevoj strani ekrana ispod drugoj kutiji dok ne locirati kategorija pod naslovom " Madraci i pokriva . "
5

Kliknite na " madraca i pokriva . " Kadopcija je pravilno odabrana ona će biti označen plavom bojom .
6

Klikom na gumb "pronaći" u okviru dva iznad popisa kategorija proizvoda . To će vas navigaciju na stranici madrac opoziv .
7

pročitajte popis opoziva . Na popisu se nalaze svi madrac podsjeća pod pokroviteljstvom Consumer Product Safety Commission od 1976 do danas. Popis je organiziran kronološki , a obuhvaća podatke proizvođača , datum opoziva i razlog za opoziv .
8

Kliknite na link za madrac opoziva koja vas zanima . To će ploviti tvoj preglednik na stranicu sa detaljnije i konkretne informacije o opozivu . To će uključivati ​​informacije o tome kako dobiti naknadu , akoproizvod posjedujete je podsjetio .

Kako Preprodaja madrac

Madraci su skupe kupnje i obično traju dugi niz godina . Ako vam više ne treba madrac može bitidobra ideja da pokuša to prodavati , umjesto da ga baca . Do preprodaju madrac moći ćete napraviti malo novca , dok istovremeno štedi kupac novac . To je o

Více >