Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> madraci >> Content

Kako Recycle madrac

Vi svibanj biti iznenađen kako bi saznali da mnoge zajedničke kućanskih predmeta može se reciklirati . Na primjer , s pravim informacijama , možete reciklirati stari madrac nego jednostavno ga baca van ili ga uzimati na deponiju . Recikliranje jeodgovoran , zemlja prijateljski opcija , jer su materijali od kojih je vaš stari madrac je izrađen može se razbiti i napravio u novim stvarima . To pomaže da spremite ne samo prirodne resurse , ali energiju , kao i . Upute Screenshot
1

dobiti kontakt informacije za svoju lokalnu recikliranje centra . Možete pronaći ove informacije pozivom svoj ​​ured lokalne vlasti ili pomoću online resursa , kao što je Zemlju 911 .
2

Nazovite reciklažni centar kako bi saznali ako prihvate madrace za recikliranje . Pitajte ako oni će prihvatiti madrac ako imate da , kao dobro. Možda ćete morati pozvatinekoliko centre za reciklažu prije nego što pronađete onaj koji reciklira madrace .
3

saznati ako postoje bilo kakve naknade za to što je vaš madrac reciklirati . Madraci se sastoji od različitih materijala i hermetički zatvore , što znači da ih je teško razbiti i reciklirati . Neki reciklažu može naplatiti manje od 10 dolara , dok drugi naplatiti do $ 30 ili više .
4

Raspored kurva za vaš madrac ako ne možete ga transportirati sami . Za nekoliko dolara , mnogi reciklažu će poslati radniku podići svoj ​​madrac za vas , osobito ako imate više od jednog želite reciklirati .
5

Donirajte svoj ​​madrac ako je još uvijek u pristojno stanje , a ne možete pronaći mjesto koje će ga reciklirati . Dok organizacije poput dobre volje i Vojske spasa ne uzimaju madrace u mnogim područjima , raspitajte se i naći negdje , kao što je sklonište za beskućnike , da bi mogao koristiti . Pitajte ljude da znate da li oni imati bilo koji koristimo za to , također, kao što je u gostinjsku sobu gdjekrevet rijetko dobiva koristi .


od:http://vrt.98905.com/furniture/mattresses/1016037089.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.