Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> madraci >> Content

Gustoća od memorijske pjene madrac Topper

memorijske pjene madrac gornji dio dodan u vašu postojeći madrac omogućuje vam da uživate spavanje na popularnoj memory pjene površini bez granatiranja iz bogatstvo za potpuno novi madrac . Povijest

NASA projekt u 1970 rodila memorijske pjene . U 1990 ,materijal počeli pojavljivati ​​na bolničkih kreveta za ublažavanje dekubitusa , a kasnije je ušao potrošača na tržištu . Proizvođači prvi stvorio memorijske pjene madrac pašnjak , a zatim producirao memorijske pjene madrace kao dobro.
Značajke

gustoću od memorijske pjene madrac gornji dio označava količinu materijala u produkt , atežina proizvoda po kubičnoj stopi . Na primjer , akokocka mjerenje 1 nogom na svakoj strani su izrezana iz madrac gornji dio s gustoćom £ 5 ,kocka će težiti 5 lbs.
Niske gustoće
< br >

Jeftini memory pjene madrac pašnjak koji imaju niske gustoće manje od 3 kg. po kubičnom stopala imaju tendenciju da budu manje izdržljivi i manje ugodno zbog njih imaju manje podrške . Ovi proizvodi mogu smanjiti kvalitetu sna , kada su padati i stvoriti viseća učinak .
Medium Density

Raspon srednje gustoće za memorijske pjene madrac gornji dio je 3 do 4 £ . po kubičnom stopala . Ovi proizvodi , kada je proizveden od strane pouzdanih proizvođača , traju dugo i imaju tendenciju da se na desnoj čvrstoću .

Visoke gustoće

Memorijska pjena proizvodi s visokom gustoćom od £ 5 . ili veći , a obično se nude od strane vodećih robnih marki , možda osjećaju krut i neudoban . Ovi proizvodi također imaju tendenciju da se skuplji , jer više materijala ići u proizvode .
Razmatranja

sama Gustoća ne može točno ukazuju na kvalitetu memory pjene madrac gornji dio. Ovisno o proizvođaču , memorijske pjene iste gustoće može imati različite razine čvrstoće i trajnosti .


od:http://vrt.98905.com/furniture/mattresses/1016037170.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.