Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> madraci >> Content

Kako napraviti rupu na madracu

Možete izrezati rupu na madracu jednostavno pomoću alata za koji ste vjerojatno već imate u svom domu . Rupa u madrac bi moglo biti korisno ako želite sakriti nešto u njemu . Rupa Možda spavanje učiniti ugodnijim za trudnicu , dopuštajući joj da legne na njoj ispred . Za sigurnost ,pjene madrac mogao biti bolji od madrac s oprugama , što bi moglo imati opruge poking iz rupe . Budite svjesni da neki proizvođači madraca poništiti svoje jamstvo ako izrezati rupu u madracu . To je ono što vam je potrebno
MarkerKnifeElectric nožem ( opcionalno ) tkanine ( opcionalno ) Igla ( opcionalno ) Teme ( opcionalno )
Prikazati više uputa Screenshot
1

izmjeriti dimenzije stavke želite staviti u rupu .
2

Nacrtajte obris rupe na madrac kako bi se smanjili greške prilikom rezanja . Pažljivo razmislite plasman u rupu . Ako namjeravate koristiti rupu za pohranu stavke , stavite rupu na skrivenom mjestu da se ne narušava estetiku madraca ili vašu udobnost prilikom korištenja . Ako je za trudnicu , pokušavaju da joj leći na madrac kako bi se utvrdilo gdje je trebao biti postavljenrupa .
3

Koristite oštar , ne nazubljenog noža ili pile na izrezati rupu . Ako imate pjene madrac , koristite električni nož za glatko rezanje .
4

Uklonite nadjev u rupu i šivati ​​tkaninu na izloženom području madrac kako bi se spriječilo bilo proljeće ili nadjev od viri van , ako je potrebno .


od:http://vrt.98905.com/furniture/mattresses/1016037177.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.