# >> Dom i vrt > >> Furniture >> madraci >>

Madraci : Plišane vs . Tvrtka

izbor između pliš madraca i čvrst madrac jestvar osobnih preferencija . Neki ljudi vjeruju da jetvrtka madrac je potrebno za pravilno potporom leđa dok vi spavate , ali to više nijeslučaj . Natrag Podrška

unutarnja -proljeće izgradnja pruža adekvatnu leđa podršku na madracu , koja nema nikakve veze s tim kako pliš ili firmamadrac .

Prevrnuti

leći na madrac i pokušati prevaliti . Ako je to teško učiniti ,madrac je premekan . Ako ležite na leđima i može doći do ruku ispodmale vaših leđa ,madrac je pretvrd .
Coil Točka

Uživajte adekvatnu podršku kada kupiti madrac s odgovarajućim brojem zavojnice . King size madrac bi trebao imati najmanje 450 zavojnice ; bračni madrac zahtijeva 375 zavojnice ; ifull -size madrac bi trebao imati 300 zavojnice .

padding Vid

padding na vrhu vašeg madraca trebala bi se sastojati od mekane pjene , koja ima svoj ​​oblik bolji od poliester udaranje .
raskomotite

u trgovini, ležati na madracu barem 15 minuta prije nego što ga kupite odrediti koji madrac vam se najviše sviđa .

Vrste madrac graditeljstva

Šetnja u madrac dućan i pogledati oko sebe . Vidjet ćete stotine madraca u mnoštvo stilova , uključujući vodeni krevet, zrak kreveta, unutarnjih opruga i pjenom madraca za izabrati iz . Znajte da kupnjom najjeftiniji madrac ste odustajanja trajnost i

Více >