Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> madraci >> Content

Kako to Pretvoriti vodenih kreveta na Memory Foam

puno ljudi smatraju da nakon koristeći vodeni krevet za nekoliko godina , oni su spremni na promjene . Nema potrebe da se izbaciti vodeni krevet okvir jer je često vrlo zgodan . Umjesto toga , razmislite pretvaranje vodeni krevet madrac okvir u običaj memory pjene kreveta . To je prilično jeftin i jednostavan za napraviti , ako ste jošmalo spretan s alatima . To je ono što vam je potrebno
Mjerna vrpca
nazubljenim nožem ili skalpelom
madrac naslovnici ( opcionalno )
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Izmjerite širinu i dužinu o krevetu na unutarnjoj vodeni krevet okvira , kao i dubina otvora . Dodaj 6 centimetara dubine , takomemory pjene će ublažiti drvene strane kada se sjedi na rubu kreveta . ( To je pod pretpostavkom da ste već uklonili vodeni krevet madrac . )
2

Kupnja ili naručiti čvrstu pjenu koja će djelovati kao podrška za mekše memorijske pjene . JC Penney nosi 5 - inčni pjenu koja radi super za to . Koristite dva sloja ili dovoljno da popuni 10 - inčni prostora ( vidi Resources ) . Ako vaš krevet nijestandardne veličine , dobiti sljedeći veličina gore, jer možete trim čvrstu pjenu da stane .
3

Provjerite memorijske pjene od Overstock.com ( vidi Resources ) ili bilo koji drugi trgovac koji nosi memorijske pjene . Imapuno izvora za tanke pjene , ali izgleda za memorijske pjene koja je najmanje 4 inča debeli i kruti . Kupnja dva sloja , ako je potrebno , ispuniti izmjerene za dubinu prostora .
4

Lay slojeve pjene na krevet i vidjeti ako se uklapaju u madrac području . Trim ih s nazubljenim nožem ili skalpelom da stane . Ako ste ih kupili putem pošte , možda želite čekati nekoliko sati dok su oni imali priliku ispraviti i stavi stan .
5

Postavite izrazanu pjene u krevet , podrška pjene , a zatimmemory pjene . Ako imate madrac poklopac , to bi bilovrijeme da se stane na pjenu u nju , inače koriste obične plahte tucked dolje preko pjene kako bi vaš krevet , kao i obično . Držite prozor otvoren za prvih 24 sata kako bi se omogućilonovi pjena miris rasipati .


od:http://vrt.98905.com/furniture/mattresses/1016037421.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.