# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Mediji za pohranu >>

Najbolji Drvo Debljina za Ormari za knjige

Drveni regali izgledati dobro u bilo koju prostoriju i kada su građene od drveta dovoljno kvalitete , oni će trajati cijeli život . Najbolji debljina drva za police s knjigama ovisi o dijelu police za knjige u pitanju; s okvirom trebaju biti deblji od policama . To će pružiti dovoljno snage za podršku kombinirana težina knjigama i policama . Točne dimenzije ovise o kvaliteti drva koristi . Regali

Za police , čvrstoća drva je važno jer jeslaba polica će se klanjati u sredini pod težinom knjiga . Izbjegavajte to koristeći drvo barem 3/4 inča debeli ; koji osigurava dovoljan stupanj snage da se držite knjige bez primjetnog klanjajući , bez obzira na određene vrste masivnog drva koristi .
Materijal

materijal za policu će utjecati na to kako debelidrva treba biti . Hrast jejak i tvrdog materijala za korištenje , kao što će proizvesti ormar da izgleda dobro , čak i kada nije obojana . Oak nedostatak je njegov trošak . Breza i javor su također odličan izbor za police s knjigama koje će se bojati ili lakirati .
Podržava

Kada koristite niske kvalitete materijala kao što su šperploče , bilo debljine drva neće podržati knjige bez savijanja . Mjesto blok podržava u centru ispod police , pružiti dodatnu potporu . Uz to je dodao podršku , police i dalje može biti 3/4 inča debeli , bez rizika od klanjanje pod težinom knjiga , inačepolica će na kraju popustiti .
Frame

okvir police za knjige bi trebao biti deblji od policama podržava. To omogućava za snagu i stabilnost na polici s knjigama . Ili rezati drva za najmanje 1 1/2 inča debeli , ili razmislite jednostavno lijepljenje dva komada drveta zajedno da se formira strane okvira . Prednost sumnje oblaganje je daunutarnja list može se izrezati na manje komade , čime policama se uklapaju u sam okvir .

Kako izgraditi Stereo ormar s navojnih šipki

Izgradnja vlastite stereo kabinet pomoću navojnih šipki pruža jedinstven način za stvaranje drugačije , ali praktično jedinicu koja se prilagoditi vašim potrebama opreme . Komponente stereo sustava mogu uključivati ​​CD, kazeta kasetofon , gramofon i

Více >