# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Mediji za pohranu >>

Kako montirati TV Unutar ormara

ukrotiti svoje TV, DVD, igraće konzole i prijenosne medije tako da ih je smješteno u ormara . Možete kupiti ove gotove u trgovinama namještaja i big - box trgovaca ili možete pretvoriti staru odjeću armoire rezanjem diskretan rupu ili dvije u leđa . Dodaj kupljenu pokretnu TV policu da ili slajdovi ili okreće se za lakši pregled . Pop TV- u glavni pretinac , drže kabele kroz otvor na leđima i uključite ga unutra si de - zatrpan i dodao žarišna točka za vaš životni prostor u jednom koraku . To je ono što vam je potrebno
traka mjera
ormara
TV
Pomoćni Pretraživati ​​Keyhole vidio ( opcionalno )
Slide - out ili zakretna polica ( opcionalno )
Kabelska spojnica
Screenshot Prikaži više uputa
1

izmjeriti visinu , širinu i dubinu svog televizora s mjernom trakom prije nego što shop za ormara . Dopusti dovoljno dodatnu visinu , ako će biti stavljanje televizora na okretni polici . Dodatni prostor za DVD playeri i igraće konzole . Potražite one s nekoliko ladicama na dnu su se u kuću daljinskih upravljača za njih .
2

Izaberite armoire s vratima koja se otvaraju široka . Vrata koja se otvaraju samo 90 stupnjeva će blokirati vaš pogled ako sjede sa strane dok gledate TV .
3

Punch out pre - cut rupa u kupljenog ormara leđima prihvatiti vlast TV-a kabel . Koristite ključanicu pilu za rezanje rupa ako vaš ormar ne ih imate ili ako ste pretvaranje stari nekada koristili za spremanje odjeće . Skinite odjeću šipke ako ste pretvaranje stariju armoire .
4

Postavite ormara što bliže zidne utičnice moguće . Uključivanjem televizora i elektronike izravno u zidnu utičnicu je sigurnije nego pomoću produžne kabele . Preopterećene kabeli predstavljaju šok i opasnost od požara . Ostavite nekoliko centimetara između ormara i zida . Morat ćete prostor za naponske žice i za usisavanje .
5

Instalirajte slide -out ili naginjanjem TV polica prema uputama proizvođača , ako se odlučite koristiti jedan . Ovi dodaci pomicati televizor bliže ispred ormara , što gledate udobniji od mnogih mjesta u sobi .
6

Postavite TV prijemnik dio puta unutar svog ormara pretinac . Hraniti svoje žice i kablove kroz rupe na leđima . Smjestite se na TV ili na izmjenjivi police koje ste instalirali ili na dnu glavnog odjeljka .
7

stignu iza ormara i snop kablovi i žice trebaju zajedno s vezice . To sprječava tangling i čini lakšim za čišćenje .

Najbolji Drvo Debljina za Ormari za knjige

Drveni regali izgledati dobro u bilo koju prostoriju i kada su građene od drveta dovoljno kvalitete , oni će trajati cijeli život . Najbolji debljina drva za police s knjigama ovisi o dijelu police za knjige u pitanju; s okvirom trebaju biti deblji o

Více >