Kakav Wood je najbolje za CD Storage

pitanje kakav drva koristiti za pohranu CD se može činiti da su očiti odgovor : sve što se uklapa u najbolje sa svojim interijer . Međutim , dok je estetska pitanja su svakako važno , postoje neke strukturne razloga da daju svoje drvo opcija drugi misli . Teak

Ništa nije bolje od tikovine za gladak moderan izgled , ali postoje neke nedoumice biti svjesni kada se gleda na tikovine za CD skladištenja . Nedovršena teak ima uporni ulja koja mogu ostaviti zaostaje ulje ili čak oštetiti plastične CD slučajevima . Ako odaberete tikovine , uvijek bi bili sigurni da je proizvod završio s izdržljivim lakom ili poliuretana .
Pine

Pine jelijepa " zemljani " drva i ide dobro srce borove podnice , ali budite svjesni da je bor , kao i svi četinara , ima tendenciju da se presele s promjenama temperature i vlažnosti . Ako je vaš CD jedinice za pohranu je izgrađena na uske tolerancije gdje je vaš CD-i tek uklapaju u , možda ćete ih naći zapinjanja na dane kada su drvo nabubri uslijed visokih temperatura i vlažnost zraka .

Hardwoods

Drveni ponuditi najbolje opcije u smislu izgleda i stabilnosti s vrlo malo nedostataka . Cherry , mahagonij , orah , javor i hrast su popularan izbor i općenito su dostupni u širokom rasponu nijansi bi se uklopili u dekor .
Kompozitni proizvodi

kompozitnih proizvoda , što znači sintetički proizvod drveta u sendviču između furnira tvrdo , imaju prednost od iznimne stabilnosti , kao i niske cijene . To se obično nalaze na veliki okvir trgovac na malo . Često ošamario s etiketom biti jeftini , neki proizvođači se bore tu sliku s vrlo izdržljiva i atraktivnim komadima koji sudobri jeftino za cijenu svjesno kupac .

Vorherige Seite

Kako napraviti DVD Storage Tower

DVD Kula pohranu omogućuje vam da zadržite svoje omiljene DVD filmove organizirani i lako dostupni . Možete izgraditi osnovne DVD toranj koji drži 120 DVD-a , koristeći uobičajene željezariji pomagala i alate . Ako vaš skup je velika , možete izgradi

Více >