# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Mediji za pohranu >>

Kako : Domaći Polica za knjige

Ako stestrastveni čitač ili kolekcionar knjiga , možda ćete trebati ormar za vaš dom . Možete jednostavno kupiti montažni ormar na lokalnoj dobavljač , ali čineći jedan po ruci daje vam priliku da ubaci malo kreativnosti . Budući da su knjige teške , morat ćete je potreban oprez pri dizajniranju slučaj i uređenje knjige . To je ono što vam je potrebno Srpski građevnog materijala prema vašim željama Screenshot, police za knjige dizajn
Mjerna vrpca
Cirkular
Nokti /ljepila /zavarivač
Paint
kistom

Prikaži više uputa
1

Odaberite materijal koji će se koristiti u stvaranju okvira za police za knjige . Iako je drvo jenajčešći materijal , što se također može koristiti metal, staklo , pa čak i čestica odbora materijal . Razmotrite pojavu polici prilikom odlučivanja o materijalu za korištenje . Također budite sigurni da odaberete čvrst materijal koji se može koristiti za držanje svih potrebnih knjiga .
2

odrediti cjelokupni dizajn polici . Akojedinica biti okomiti , pobrinite sevisina niža od stropa u prostoriji u kojoj će biti smještenslučaj . Također, imajte na umu širinu u odabiru mjesto za knjige . Pažljivo izmjeriti svoj vanjski okvir od slučaja do željene dužine . Koristite kružnu pilu za rezanje komada drva , akograđevinski materijal je drvo ili iverica . Za ostale materijale potražite u uputama za rezanje proizvođača .
3

Pričvrstite okvir zajedno koristeći nokte za drvo, ljepila za staklo ili zavarivanjem ako se koristi metal . Izmjerite unutar širine okvira i izrezati slučaju police out po potrebi . Možete imati onoliko polica koliko želite . Budite sigurni da ostavite dovoljno prostora između svakog polici tako knjiga će imati dovoljno za stajanje . Ljepilo ili pin police na svoje mjesto . Provjerite jesu li svi spojevi biti izrađeni su tako čvrstpolica će biti stabilna koliko je to moguće .
4

Obojite ormar po želji . Razmislite sjajni izgled koji akcentima svoj ​​prostor savršeno ako koristite drvenog materijala . Staklo će učiniti i sa samo o bilo kojoj prostoriji . Pustiteboju da se osuši preko noći . Počnite učitavanje knjige na polici s knjigama . Postavite najteže knjige na dnu papolica ne postane previše top teška . Ako vidite bilo kakve pukotine ili dijeli razvijati , razmisliti o smanjenju količine težine nalazi na policama i zapečatiti ih s ljepilom .

Kako Oslobodite datoteku kabinet ladicama

filing ormarića ponuditi praktičan , organiziran prostor za pohranu vaših najvažnijih dokumenata . Veliki minus za podnošenje skladištenje kabineta , međutim, da je pozamašan filing jedinice su često vrlo teška . Ako vam je potrebna da se presele kab

Více >