# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Mediji za pohranu >>

Plazma TV Viseći Upute

Viseći plazma televizora na zid zahtijeva vrijeme i pozornost na detalje . Vi ćete znati kako koristiti osnovne alate kao što odvijač , čekić i razini . Također ćete trebati dovoljno strpljenja za mjerenje hardver potreban i područje na kojem želite montiranja televizora . Ako radite pažljivo i osiguratizid montirati pridaje čvrsto na zid studs , instalacija bi trebala služiti svojoj svrsi koliko god želite . To je ono što vam je potrebno Srpski TV zid montirati s hardverom
TV priručnik
odvijač
Stud Finder
čekić i čavli
olovku Screenshot razini Screenshot Socket wrench

Prikaži više uputa
1

identificirati nosače koji idu na stražnjoj strani televizora i gori da će biti priključen na zid .
2

Nađičetiri montažu rupe na stražnjoj strani televizora . Ako ih ne možeš prepoznati , u priručniku za vaš TV .
3

Uklonite kratke vijke pokrivaju pričvrsne rupe , ako ih ima .
4

Usporedite kratke vijke s vijcima uključeni u televizijskom montažu kit kako bi se utvrdilo koji promjera što trebate za zagrade koje idu na stražnjoj strani televizora .
5

Držite jednu od Potpore za natrag na TV-u uz vijaka odrediti dužinu ćete trebati . Ako nemate vijke pravom duljine u ispravnom promjeru , dodajte gumene brtve iz montažu kit .
6

Pričvrstite držače okomito na stražnjoj strani televizora . Zategnite vijke rukom dok su previše teško odbiti , a zatim koristiti ručni odvijač . Ako se osjećate previše otpora , uklonite vijke i provjerite promjer kako bi se osiguralo da koristite ispravnu veličinu .
7

Umetnite pričvrsne šipke kroz zagrade s jedne strane televizora . Povucite rotirajuću uređaj na rešetaka , a zatim gurnite šipke kroz zagrade na drugoj strani . Zategnite vijke koji drže pričvrsne trake na tipkovnici .
8

Koristite klinac pronađite klinac u zidu u kojoj ste se odlučili montiranja televizora . Vozite čavao napola u ergeli kroz sheetrock .
9

Nađi središte pastuh . Ako je potrebno , voziti još jedan čavao u zid 1/2 inča s lijeve strane prvi nokta , zatim 1/2 inča s desne strane , kako bi se osiguralo da ste pronašli centar Pastuh je . LAG vijci koji držezidni nosač bi trebao biti smješten u središtu klinac za maksimalnu snagu .
10

Koristite klinac pronađite drugi klinac i označiti ga vozeći čavao napola u nju . Nađi središte klinac na isti način kao iprvi put .
11

Postavite nosač na zid u području koje ste označen noktiju . Možda nećete biti u mogućnosti da se središte gori točno , jer ćete morati raditi u području koje sadrži sidro .
12

Markpoložaj zid sa svjetlom oznake olovkom na zidu . Provjerite jesu li s razinom prije postavljanjazid montirati na privjescima .
13

Pričvrstitenosač na zid s zaostajanje vijaka , pomoću socket wrench ih zategnite .
14

Podignite TV i podesite zakretni uređaj na zid montirati . Ovaj korak zahtijeva drugu osobu da vam pomoći da to učiniti .
15

Zategnite vijke drži rotirajuću uređaj na zid .

Upute za izgradnju drvena kutija DVD Storage

DVD slučajevima dolaze u različitim veličinama . Dakle , trebali izgraditi slučaj DVD pohranu koji će poslužiti svrsi , bez obzira na veličinu slučaju . Budući da zgrada jedan podrazumijeva prilagodbu , plastičnih kutija napravljena za DVD slučajevim

Více >