# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Mediji za pohranu >>

Kako organizirati AV oprema Namještaj

audiovizualnu ( AV ) oprema za namještaj se koristi za pohranu i organizirati svoj ​​dom sustav za zabavu . U idealnom slučaju ,namještaj je i funkcionalan i atraktivan . Budući da je većina AV namještaj može se postaviti i podesiti na različite načine kako bi smjestiti svoju opremu , organiziranje vaše opreme i medija za pohranu vam pomaže da biste dobili maksimalan užitak iz vašeg sustava uz dodatnu pogodnost da bude u mogućnosti pristupiti onome što trebate kada vam je potrebna . Organizacija može bitistvar osobnog ukusa , ali postoje osnovne razmatranja uzeti u obzir , kao što su pravilno prozračivanje za pojačala i prijemnika . To je ono što vam je potrebno
Tape mjera
AV kabele
Svjetiljka
Prikazati više uputa Screenshot
1

Uključite TV prijemnik okolo da provjerite specifikacije na leđima disk ili pregledati vlasnika priručnik za težinu setu . AV opreme namještaj za držanje TV , hoće li se na medijski centar ili nosač za ugradnju na zid , je ocijenjeno da se u najveću težinu . TV ne može biti veći od težine ocjena za namještaj .
2

Izmjerite širinu i visinu AV opreme s trakom mjeru . To pomaže da odredite koliko prostora je potrebno u AV namještaja za pravilnu ventilaciju .
3

Podesite police za audio-video opreme , tako dapojačalo ili prijemnik je na vrhu police i ima barem jedan centimetar carinjenje zraka na svim stranama . To sprječava pregrijavanje , što može skratiti životni vijek opreme.
4

Postavite elektroničke komponente iza zaštićenim područjima AV opreme namještaja , kao što su iza stakla ili drvena vrata koje blokiraju prašinu . Vrata bi trebao otvoriti lako pristupiti opremu i zatvoriti za uredan prezentaciju . Posložite komponente u red koji će biti prikladan za korištenje . Ako trebate umetnuti ili ukloniti CD često , stavite CD player na polici na udobne visine .
5

Store mediji nadomak pripadajuće AV opreme . Na primjer ,skladištenje polica s lijeve ili desne strane CD player će biti korisno za pohranu CD-ova .
6

Organizirajte AV kabele kroz otvore na stražnjoj strani AV namještaja , gdje je lakše da vidimo vezu bojama na opremi . Koristite bljeskalicu za pregled leđa ploče i označene priključke na vašem opreme .

Kako izgraditi Sub Box

Izgradnja subwoofer kutije zahtijeva malo znanja o govorniku imate i različitih vrsta kutije se mogu graditi za taj zvučnik . Sealed , pojasni i prenijeli su tri naširoko koristi vrste kutije , szapečaćena kutija je najpopularniji od njih trojice . T

Více >