Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Mediji za pohranu >> Content

Dizajn Ideje za izgradnju svoje vlastite audio-vizualni ormar s podesive police

Projektiranje svoj kabinet jesjajan način da daju svoj ​​klan prilagođeni izgled . Na taj način , možete podesiti police samo pravo visine što je potrebno i imaju više mogućnosti i mogućnosti nego što konfekcijski ormari pružaju . Ako stedo-it -yourself tip, također ćete uštedjeti novac u odnosu na ono što će platiti za kabinet na namještaj ili elektronike trgovine . Prenamjena Namještaj

Shop namještaj closeout trgovinama i antičkim trgovinama pronaći komad koji može poslužiti kao kabineta . Pogledajte armoires Kina ormara i komode s " novim očima . " Zamislite kako se mogu pretvoriti u ormaru za audio i video opreme . Stavite police se trake unutar postojećeg namještaja dodati police, podesive na visinu koja vam je potrebna .

Oblogama vrata

Ako želite jedinstven izgled i ne boje se biti kreativni , razmislite o korištenju vrata u obliku bočnih panela . To će dati kabineta izgled koji je sve svoje vlastite. Vrata se razlikuju po širini , što također može vam dati prednost stvaranja široku vladu koja je savršena za televiziju . Pričvrstite polica trake na unutarnjoj strani panela , tako da police se može podesiti na visinu koja vam je potrebna . Boja vrata kako bi se slagala boja zidova uklopiti u sobu dekor , ili mrlju datikabinet drveta .
Zid Regali

jednostavno rješenje je koristiti metalne police trake i stavite ih na zid . Trake su dostupne na većini home poboljšanje centara . Prednost je u tome što se trakice se mogu rezati na bilo koju duljinu koju želite i možete podesiti police do visine koja vam je potrebna . Također možete obojati metal da odgovara boji zida , ako želite kamuflirati trake .
Osnovna kombinacija

Druga varijanta " jednostavno rješenje " je koristiti kocke ili čakkratki visina korpusa . Na taj način ćete imati čvrst temelj za održavanje teže opremu kao što su televizija . Kocke može biti oslikana ili zamrljana uskladiti zidove . Mnogi home poboljšanje i namještaj trgovinama prodaju gotove kocke u osnovnim bojama kao što su crna i bijela . Također možete dućan za gotovih ormarića . Potražite kocke koje su otvorene ili ormare s prostora za pohranu . To je mjesto gdje možete pohraniti DVD-a, CD-a i druge predmete . Instalirajte police se trake na zidu i prilagoditi polica visine smjestiti zvučnike , DVD i CD playeri, snimače i drugu opremu .


od:http://vrt.98905.com/furniture/media-storage/1016002335.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.