# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Mediji za pohranu >>

Čvrsta DIY Polica za 13 - inčni TV

Optimizacija prostor u maloj sobi ili osloboditi counter prostora u kuhinji izgradnjom TV policu iznad visine glave . Stavljanje policu na zidu za TV jejednostavan posao za svakoga praktički istomišljenika . Sve potrepštine za ovaj brz i jednostavan posao su dostupni na lokalnoj hardvera trgovine . To je ono što vam je potrebno
traka mjera Srpski Level
olovka
dva 12 - inčni zidni nosači Pretraživati ​​Drill Srpski 1/16-inch svrdlo
tiple Srpski Hammer
šesnaestine vijci
1/2-inch drva ( 2 -noge za 1 -noga )
1/16-inch vijci za drvo
odvijač
Prikazati više uputa

1

Mjera i označite visinu gdjepolica će biti . Mjera 1 - inčni ispod te oznake za plasman na bracket ruke .
2

povući vodoravnu liniju iz oznake napravio za plasman nosač ruke , koristeći razinu kao vodič . Uvjerite secrta je 14 -inča dugo i označen .
3

Držite nosač protiv jedne kraju linije , tako da je vidljiv kroz jedan to je osiguranje rupe i gurnuti olovku savjet kroz rupu . To je prva točka za pričvršćenje nosača . Učiniteisto na drugom kraju linije za druge nosač . Trebali bi imati dvije pričvrsne točke biti izbušene .
4

Izbušite dvije rupe pomoću malo 1/16-inch drill . Push tiple u rupe , ih udaranje čekićem kako bi bili sigurni da su potpuno umetnuta . Labavo pričvrstite obje zagrade na zid vijcima .
5

Držite nosač čvrsto na zidu i označite preostale drill bodova gurajući vrhom olovke kroz zagrada je za pričvršćivanje rupu . Koristite razinu kako bi se osiguralonosač je ravno . Ponovite to za susjednog nosača i ukloniti obje zagrade sa zida .
6

Izbušite maraka rupu s bušilicom i 1/16-inch svrdlanje i guranje u tiple . Koristite odvijač popraviti obje zagrade čvrsto na zid uz pomoć nosača za pričvršćivanje vijcima .
7

Stavite drvo preko tipkovnici pazeći da ne postoji5 - inčni prevjes na svakom kraju i učvrstili s vijke 1/16-inch .

Kako izgraditi zid montiran časopise

časopisi su veliki gledati na članke, ali kada su razbacane po vrhu tablice , oni mogu biti nereda . Dobar način za prikaz vaše omiljene časopise i držati ih na raspolaganju za jednostavan pristup je koristiti magazin stalak montirati na zid . Kada d

Více >