Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Mediji za pohranu >> Content

Custom police za knjige Ideje

Ormari možete dodavati stil i dimenziju u svakoj sobi . Dostupan u širokom rasponu veličina i materijala , što se može koristiti za prikaz i organizirati knjiga, ukrasnih predmeta ili kolekcionarstvo . Bez obzira što je vaš stil ili kako želite ugraditi ormar u sobi , postojinekoliko načina da biste prilagodili svoj ​​stari postojeći ormar ili napraviti svoj vlastiti . Boja

Boja jebrz i jednostavan način za transformirati postojeći ormar . Pokušajte slikanje unutra leđa i strane bijela ilisvijetle boje i ostaviti van i policetamna boja . To će stvoriti prepoznatljiv dva-ton izgled i uljepšati unutrašnjost police za knjige , koji će se istaknu stavke na zaslonu u njemu . Također možete eksperimentirati s različitim slikarskim tehnikama za stvaranje teksture ili antikne učinke .
Pozadina

Wallpaper ljepilo ili kontakt radu će dodatidoista običaj gledati na vaše police za knjige . Izvadite police i oblažu unutrašnjost leđa i strane uz pozadinu za zabavu i izvorni izgled . Alternativno , probati samo omatanje police u papiru . Istražite druge opcije papira , kao što su plakati ili starim kartama . Jednostavno ih zalijepiti na police za knjige i zapečatiti ih akrilnim sprejem .
Oblici

za knjige ne ​​moraju uvijek biti trg . Možete koristiti police stvoriti različite police za knjige siluete na zid . Pokušajte uređenje police u slučajnim uzorcima , pa čak ih nagib prema gore ili prema dolje . Samo budite sigurni da biste dodali vijak ili komad drveta na kraju bilo opadajuća policama . Možete grom male gotove police za knjige na zidu pod različitim kutovima, što je još jedna mogućnost za stvaranje različitih oblika . Tu su i dosta polica za knjige dostupne su u različitim oblicima , uključujući i mnoge zakrivljena - drva stilova .
Objects

Mnogi objekti koji nisu namijenjeni kao polica za knjige može funkcionirati kao takva . Stari mlijeko sanduka može biti složen na vrhu jedan drugoga stvoriti ormar s industrijskim izgled . Njihov međusobni dizajn je obično dovoljno čvrst , ali za dodatnu sigurnost im osigurati jedna drugoj s debelim plastičnim vezama . Kocke Storage stog zajedno će napraviti velike police za knjige . Eksperimentirajte dodavanjem kocke jedna na drugu u obliku romba uzorak . Stari ladice , uz malo rada , može također biti sklopljen stvoriti ormar .
Rasvjeta

Rasvjeta je još jedan jeftin i jednostavan način prilagoditi svoje postojeće police s knjigama . Postoji nekoliko polica s knjigama svjetla i svjetiljke već dostupna . Većina od njih su svjetla s bazom koja počiva na vrhu police za knjige , asvjetlo visi dolje preko polica . Većina drogerijama i popust robne kuće i prodavati male samoljepljive press - na LED svjetla . Ta svjetla izvoditi na baterije i može se fiksirati na donjoj polici svakog osvijetliti cijeli prostor .


od:http://vrt.98905.com/furniture/media-storage/1016002387.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.