# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Mediji za pohranu >>

Kako Spremite sitotisak Art

Kada spremanje mrav vrstu dvodimenzionalnoj sitotisak umjetnosti , važno je da se paket umjetnička djela na takav način da se on drži ravno i bez vlage i biti slomiti . Pakiranje svoj ​​sitotisak umjetnost u arhivima , bez kiseline materijala i spremanje ga na sigurnom i suhom mjestu će zaštititi svoje ilustracije od oštećenja i poboljšati njegovu dugovječnost . To je ono što vam je potrebno
beskiselinske trakom
boji za pakiranje trakom
Karton
Glasseine Screenshot polietilenskih folija
traka dozator
Broad savjet protivnička igrača
Show More upute Screenshot
1

Lay umjetničkog licem prema dolje na listu glasseine i pažljivo preklopite glasseine oko njega . Koristite list glasseine koja je dovoljno velika da se u potpunosti pokriti umjetnosti . Glasseine jevrsta arhivskog , neutralnog papira koriste za čuvanje umjetnina bez dlačica i prašine . Držite glasseine u mjestu s karticama neutralnog trakom .
2

Zamotajte umjetnička djela , što je bio zamotan u glasseine , u komadu polietilen folija ( plastični ) . Koristite dovoljno plastike za pokrivanje umjetnička djela , ali ne koriste pretjeranu količinu . Držite polietilen oblaganje u mjestu s boji pakiranje trakom . Jasno pakiranje traka je teško vidjeti , a ne preporuča za umjetnost pakiranje . Pobrinite se da ne postoje praznine u polietilena , gdje vlaga može ući
3

Mjesto plastikom omotano sitotisak umjetnosti licem prema dolje u sredini komad čistu, ravnu kartona . Ovaj komad kartona bi trebao biti veći od djela za oko 2 cm sa svih strana . Extra kartona će držati rubove sitotisak umjetnosti iz uzimajući zgužvan ili savijen .
4

Nježno trakom umjetnička djela na komad kartona s karticama neutralnog trakom . Koristite samo dovoljno traku držati umjetnička djela na mjestu .
5

Postavite drugi komad čistu, ravnu kartona , jednake veličine na prvi dio , na vrhu umjetnina . Potpuno zatvorite sve strane sa šarenim pakiranje trakom . Koristite široki marker savjet da se jasno identificirati sadržaj .
6

Potpuno omotajte zatvorenu kartona s komadom polietilenske folije i pečat sa šarenim pakiranje trakom kako bi dodatno zaštitili svoje sitotisak umjetnost od vlage . Možda bi se utvrdilo da je ovaj korak nije potrebno .
7

Postavite zamotan sitotisak umjetnost na sigurnom i suhom mjestu gdje se to može ostati ravna .

Kako napraviti staklena vrata za zabavni centar

zabavni centar je dizajniran za držati DVD i CD playeri , zajedno s televizije i audio sustava . Neki zabavni centri imaju čvrste vrata ormara , koje ga čine teško vidjeti dijelove unutar . Ovaj problem je lako ispraviti zamjenom unutrašnje obloge vr

Více >