Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Mediji za pohranu >> Content

DVD Storage Ideje

oprostiti od jednog namjene DVD pohranu opcije kao što su glomazne veziva ili glomaznim kulama i pozdraviti višenamjenskih opcije kao što su vintage metalnim posudama nekada u školskim ormarićima - danas koriste za pohranjivanje dragi teen - drama DVD - ili drva za smeće, koji se koriste kao biljke , kojima se spremaju svoju kolekciju DVD- nastavnih vrtu . Zavod za organizacije

Drveni ureda opremljeni držati više od odjeće , pa stavite ih raditi kao DVD skladištenja . Otokarite drvenu komodu . Spremite odrasla zbivati ​​u top ladicama i jare -friendly materijala na dnu ladice, koje su lako dostupni dijete . Opremite vrh ladice ili bilo kakve ladice s upitna DVD omoti s djetetom - sigurnosnih brava . StireDVD player na vrhu itelevizijska iznad njega okrenuti svoj ​​ured u Media Center .
Pass s ocjenom

Dodaj boju i organizaciju na vaš život soba s DVD kutije u asortiman boja . Idi monokromatski i spremite filmova u kutijama od jedne boje , poput bijele kutije na crnoj medija kabineta , ili stvoriti prikaz rainbow - inspiriran s kutijama svih boja . Povećati funkcionalnost, boja - kodiranje kutije , kao što su plava za povijesne drame ili roza za romantičnim komedijama . Ukoliko kutije neće biti dostupna , drvo ili pletenim košarama , ili stari vinski gajbe i raditi .


od:http://vrt.98905.com/furniture/media-storage/1016002393.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.