Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Mediji za pohranu >> Content

Kako zaključati DVD kabinet

Ako imate naslove u svoje DVD kolekcije koje ne želite da vaša djeca ili posjetitelji vidjeti , možda biste trebali razmisliti zaključavanje DVD kabinet . Neki ormarići dolaze s mehanizmi zaključavanja već instaliran , ali ako imate DVD vladu bez zaključavanje , moguće je instalirati jedan u kabinetu na svoju vlastitu . Cam brava jedobar izbor za DVD kabineta . Cam brave su male , jednostavne brave koje se ne mogu ukloniti iz vanjske jedinice jednom instalirani i da će pružiti najprivlačnije završiti za DVD kabineta . To je ono što vam je potrebno
Cam bravi
Drill
Hammer

pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Potražite nokaut rupu na DVD kabineta . Neki ormari će doći s malom prethodno napravio rupu za instaliranje bravu . Ova rupa je obično na vrhu uređaja ili na sredini vrata .
2

Izradite vlastiti rupu za zaključavanje na vrhu ili u sredini jednog vratima DVD kabineta , ako nema pre -made rupa . Koristite svrdlo koja je nešto manja u promjeru od bravi što će instalirati ili koristiti vrlo mali svrdlo izboriti rupu koja je nešto manja od promjera bravi -a .
3 < p > Uzmi vijak za zaključavanje, ili metalni komad bravi zalijepila iz cilindra brave , s leđa na cam bravi . Push cilindrične brave cam u rupu koju ste bušenih s ključem prema gore u bravi .
4

Držite ekscentričnog sjedne na mjesto i gurnite opcijske isječak u utore na cilindru zaključavanje držati blokadu čvrsto na mjestu . Pričvrstite vijak za zaključavanje na poleđini cilindra cam zaključavanje , tako da jekomad metala je okrenuta prema gore .
5

Instalirajte ulov brave na unutrašnjoj strani suprotnoj vratima kabineta . Slijedite upute koje dolazi s određenom cam bravu koju instalirate kako bi se utvrdilo koliko je u na vratima kabinetaulov treba instalirati . Većina lock hvata jednostavno pijan na svoje mjesto .
6

Zatvorite vrata i okrenuti ključ . Komad metala na vijak zaključavanje treba uhvatiti u ulovu zaključavanje , držeći vrata zatvorena .


od:http://vrt.98905.com/furniture/media-storage/1016002395.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.