Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Mediji za pohranu >> Content

Domaći DVD Storage

Dok DVD filmovi su zasigurno manji i lakši za pohranu od svojih prethodnika -VHS vrpca - oni još uvijek mogu zauzeti puno prostora . Kreativna rješenja za pohranu su dostupni za kupnju u gotovo svakom odjelu trgovini ili elektronike trgovine . Međutim , to često može biti skupo ili jednostavno ne uklapaju se u vaš dom dekor . Ako je to slučaj , stvarajući mjesto za pohranu DVD-a kod kuće jeveliki projekt . Spremište u predmetima

Postoji nekoliko opcija za spremanje DVD , ako se odlučite da ih pohraniti u svojim plastičnim predmetima . Izgradnja vlastite osnovnu policu je prilično jednostavan i može bitiodličan način za izgradnju točno količinu prostora za pohranu je potrebno . Jednostavan daska od drva priključen na zid sa zarezima održat će bilo koji broj DVD-a koje trebate . Dovoljno je sjetiti se ostaviti prostora za krajevima knjizi . Uvjerite se da jepolica je dovoljno duboko da se slučajevi ne prolijete s ruba . Ovaj pristup također omogućuje Vam potpunu slobodu u slikarstvu ili bojenje polici bi se uklopili u dekor , kao i kupnju bilo niz polica aparatića , iz jednostavnog " L " nosači za više razraditi polica nositelja .

Za više vrijednih graditelja , puni slučaju DVD pohranu , poput police za knjige , može biti izgrađen kako bi odgovarao bilo koji prostor . Koristite tanki komad šperploče za leđa slučaju da se osigura dodatnu potporu i stvorili niz policama baš kao i knjige. Uz dovoljno potpore , oni se mogu objesiti na zidove , jer DVD-a su prilično svjetlo .
Pohranjivanje DVD bez Kućišta

Pohranjivanje DVD bez svojih slučajevima može biti malo teže . DVD slučajevima služe kako bi zaštitili disk od ogrebotina i držati box seta zajedno . Međutim ,najveći dio prostoraDVD zauzima što je to slučaj , a možete spremiti znatno više DVD-a u manjem prostoru , ako se odlučite ne koristiti predmete .

Jedan kreativan način za pohranu DVD-a iz slučaja je koristiti čavlići da ih držite na pluta odbora . Mekana pluta neće oštetiti površinu DVD- a daje zanimljiv i jedinstven ukras na zidu , kao dobro.

Također možete dobiti veliki komad meke , teške tkanine , kao što su se osjećali ili baršuna , i to šivati ​​na list jasne , fleksibilne plastike . Šivati ​​po cijelom list . Tada šivati ​​niz kvadrata dovoljno velik da držite DVD , ostavljajući najboljih otvorenih . Mekani materijal će zaštititi DVD površinu , aplastični će vam omogućiti da vidite što DVD je u utor . Nakon toga možete objesiti ovaj iz bilo kojeg zidu kao ukras , ili ste mogli družiti s puta na stražnjem dijelu vrata ormara ili negdje slično .


od:http://vrt.98905.com/furniture/media-storage/1016002396.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.