# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Mediji za pohranu >>

Kako napraviti stalak za dasku za surfanje

Pohranjivanje jednini dasku obično nema problema , ali kada surfer zbirka odbora počinje rasti , možda je vrijeme da se naći odgovarajuće mjesto za pohranu zajednice . Ugurao ih je odveo u ormarima , kutovi , ili između polica s knjigama ostavlja zajednice ranjive da pada i moguće štete . Dasku za surfanje stalci sujednostavan projekt koji košta malo novca , su brzo izgraditi , te će sačuvati integritet daske za surfanje . To je ono što vam je potrebno
jedan 8 - noga 2x4 drvne građe
ručna bušilica
1 - inčni svrdlo
8 1 - inčni drvenim tiplama
Drvo ili suhozidom vijci
Electronic pastuh tražilo ( opcionalno )
½ Inčni široki vijak oči
ljepilo za drvo
elastične trake
najlon konop
olovka
Prikazati više uputa Screenshot
1

Povucite crtu po sredini 8 noga 2x4 na 4 - inčni strani . Linija sastoji se od 8 metara dug i izravno u centru klade .
2

Draw markirani svakih 12 inča na liniji s olovkom . Napravite ovo mjerenje malo veći za oko 14 centimetara , ako su repovi odbora neće uklopiti u roku od 12 inča .
3

Stavite 1 - inčni svrdlo za bušilicu u ruke i držite bušilicu okomito na 2x4 . Izbušite rupe na svakoj oznaci skroz kroz 2x4 .
4

Izrežite tiple za 2 metara dug , ili više za šire zajednice . Stavi ljepilo za drvo u rupe i na kraju bačvi, a zatim umetnuti tiple u rupe . Pustiteda se osuši ljepilo 24 sata .
5

Wrap padding nad tiplama za zaštitu daske za surfanje i pričvrstite elastičnim trakama . Bilo koja vrsta padding će učiniti , ali neke ideje su stare poplune ili haljinama , tepih padding , ili cijevi padding .
6

Postavite policu na zid s montažnih vijaka . Postavite stalak s vijke u zid studs za gips zidova . Koristite elektronski klinac pronađite sidro .
7

Namjestite vijak oči u krajevima maticama i vezati najlon uže preko na drugu stranu . To će zaštititi surfboards od pada . Srpski Srpski 8

Lay tepih, tepih , ili yoga mat pod zajednice kako bi se spriječilo bilo kakve štete od poda .


Kako povezati svoj sustav za kućnu zabavu

sustav kućne zabave ili kućnog kina jeistaknuti dio svakog obiteljskoj sobi ili den . Takavsustav uglavnom se sastoji od TV ekrana , pet ili više zvučnika , DVD ili Blu - ray playera , kabelske televizije okvira i/V prijemnik spojiti sve zajedno . Ne

Více >