# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Mediji za pohranu >>

DIY : zabavnih centara za LCD Big screen TV

LCD veliki screen televizori su dostainvesticija, tako da ćete želite učiniti što je više moguće kako bi dobilinajviše iz vašeg ulaganja . Izgradnja zabavni centar za LCD televizoru pomoći će ga zaštititi od nezgode i štete . Zabavni centar je takođerprekrasan način organizirati svoje kućne zabave elektronike za jednostavnu uporabu . Ako su nešto vješt u građevinskim projektima domaćinstva , trebali biste se lako mogli izgraditi vlastiti zabavni centar za vaš TV velikom zaslonu . Materijali i Getting Started

će morati izraditi osnovni građevni plan za svoj ​​dizajn prije početka projekta i kupnju materijala . Ako se ne osjećate ugodno izradi svoj ​​vlastiti plan , možete kupiti jedan od vašeg lokalnog dućana home poboljšanje .

Prilikom izrade plana morat ćete poduzeti mjere kako bi se utvrdilo količinu prostora imate na sredini . Imajte na umu praktičnim pitanjima , kao što su plasman . Obično , ti će se želite stavke poput DVR ili PlayStation ići ispod televizora za lako spajanje . Također ćete trebati točne mjere za svoju televiziju i bilo koje druge uređaje koji će biti idući u zabavni centar .

Pri mjerenju svoje LCD televizor , budite sigurni da su prostor za ekran montirati . Pravilno mjerenje će bolje vam pomoći odrediti količinu drva i materijala koji su potrebni za taj projekt . Kada imate osnovnu ideju o prostornim uvjetima i dizajna , sada možete odrediti koje su potrebne materijale .

Bez obzira što se odlučite na dizajn ili kako velik vaš zaslon , neke osnovne alate potrebne. Za početak , morat ćete metar , zaštitne naočale , a stolarska olovka . Vi svibanj želite koristiti ¾ inčni šperploča panele za sturdiest graditi . Također ćete trebati kružna pila , električna bušilica , samostezni ravnalo , a drvo ljepilo . Za slikarstvo i estetske svrhe , te će vjerojatno trebati valjak , zajednički spoj , suhozid nož i boje predmeta ili mrlja za drva .
Građevinsko

Da početi izgradnja , morat ćete početi rezanjem drva prema mjerenjima televizora i dizajna . Vi ćete smanjiti štandovima i policama , a zatim ćete izrezati otvore za televiziju i ostale komponente . Možete koristiti router za rezanje utora na dno ormara , tako da su police može se umetnuti u drvo , a ne odmara na klinovima . To stvara čvršći stalak za TV-u velikom zaslonu . Četkanje drvo ljepilo u utore prije instaliranja police stvara dodatnu stabilnost . Nakon toga može početi sastavljanje ostatak drvenih obloga za svoj zabavni centar . Završite s bojom ili boja po vašem izboru .

Koristi za zabavni centar

zabavnih centara postala vrlo popularna u 1980- s pojavom videorekordera i video igre konzole . Oni su također dali mjesto da bi CD-a, igara , i trake . Većina widescreen televizori ne uklapaju u starijih zabavnih centara , a kao rezultat toga mnogi

Více >