Kako Oslobodite datoteku kabinet ladicama

filing ormarića ponuditi praktičan , organiziran prostor za pohranu vaših najvažnijih dokumenata . Veliki minus za podnošenje skladištenje kabineta , međutim, da je pozamašan filing jedinice su često vrlo teška . Ako vam je potrebna da se presele kabinet , ili ako jednostavno želite očistiti unutrašnjost jedinice , morat ćete ukloniti čvrste metalne ili drvene ladice . Podnošenje ladice ne jednostavno izvucite kao standardni ladicu . Budući da su ladice su za teške uvjete rada , namijenjen za podršku težinu desetaka hrpama papira , oni često ne sjedne na svoje mjesto . Srećom ,postupak za ispuštanje datoteku kabinet ladice traje samonekoliko minuta ako slijedite prave korake . Upute Screenshot
1.

Prazan sve svoje datoteke iz ormara . Iako je većina datoteka kabineta ladice su u mogućnosti podržati desetke ili čak stotine kilograma težine , oni su dizajnirani kako bi biti smješten unutar kućišta . Premještanje natovarenog ladicu izvan vlade će staviti pritisak na ladici , možda i savijanje ili razbijanje jedinicu . Osim toga , to je lakše na vas , jerprazna ladica je očito lakši .
2

Izvucite ladicu iz koliko to može ići . Pokušajte lagano dizanje ladicu prema gore . Neki laka datoteku kabinet ladice ne sjedne na svoje mjesto . Za otpuštanje ladice s light-duty jedinice , jednostavno ćete morati dizati ladicu preko malog " ulova " ili naletjeti na stazi . Nakon podizanja ladicu tijekom ulova , to bi trebao slajd odmah. Ladica će obično samo dizati palac ili dva više ulova . Akoladica ne dizati gore i van , morat ćete pustiti ladicu mehanizam za zaključavanje kao što je navedeno u koracima 3 i 4 .
3

Gurnite male metalne ili plastične " otpuštanje kartice " na svakoj strani ladice u stazi . Puštanje Kartice će biti vidljiv kada je ladica zadržao koliko to ide izvukao samo . Puštanje Kartice djeluju kao drugi ulov zaustaviti ladicu s izvučete svoje volje . Na nekim filing ormarića , takvi mehanizmi zaključavanja su izdana od strane gura jezičke gore ili dolje , ali u većini slučajeva možete jednostavno ćete gurnuti karticu prema unutra , kako pokazuje NationalOfficeFurniture.com je vodič za uklanjanje bočne datoteka ladice .
4

Izvucite ladicu van dok i dalje držati za otpuštanje kartice . Kad je uspješno uklonjenladica , možete pustiti otpuštanje karticama , dopuštajući im da se vrate u svoje normalne "zaključani" položaju .

Kako to Graditi Hrast šperploče Entertainment Center

zabavnih centara stalno mijenja zbog sve promjenjivih veličina i oblika suvremenih medijskih uređaja . Ipak,sposobnost za pohranu sve vaše elektronike i medija na jednom mjestu dosljedno zahtijevalo tržište za zabavnih centara . Dizajniranjem vlastit

Více >