Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Mediji za pohranu >> Content

DIY : CD Stand

Slušanje glazbe jeomiljena zabava za većinu tinejdžera i mnogi odrasli . Kao što je vaše glazbene kolekcije raste , možda ćete imati tvrdo vrijeme znajući što CD ste već kupili , a koje dodati na svoj popis . Ako želite izbjeći trošak nabave stav , tako da možete pohraniti svoju kolekciju i lako vidjeti što posjedujete , možete napraviti svoj vlastiti pohranu jedinicu . Materijali i alati

Točka koliko CD-ovi su u svojoj kolekciji i pomnožiti taj broj po dužini i širini jednog CD slučaju , ali ostavljaju prostor za buduću ekspanziju .

Zatim , odlučite na svoj materijal . Ako bi vaš slučaj od drveta , odaberite drvo vrstu koja spaja sa svojim dekor . Da biste spremili novac , možete kupiti bor , što jeekonomično drvo , a mrlja se uskladiti svoj ​​namještaj . Isto tako , ako se odlučite za dodavanje obloge , izaberite stil koji koordinira s prostoriji u kojojće sjediti slučaj .

U najmanju ruku , pobrinite se da imate odvijač , čekić , nivo i drvo vijaka na ruku . Dodaj završnu nokte na svoj popis ako planirate uključiti obloge . Ako namjeravate obojiti postolje , kupiti 2 - inčni - wide četkicu . Sve veći , učinit će to teško doći u kutovima .

Ako ne posjedujete pilu za svoj drva ili mitra kutija za vaše opreme, to može biti jeftinije dobiti svoje rezove napravljene na kućnoj -poboljšanje store . Obično , možete dobiti prve dvije posjekotine izrađene besplatno i platiti malu naknadu za dodatne rezove .
Izgradnja

Nosite zaštitne naočale ako namjeravate rezati drva sami . Izmjerite i označite drva za željenim dimenzijama sa strane , gore, dolje i natrag --- ako se odlučite za dodavanje natrag u svoj štand --- a zatim rezati . Izrežite svoje police na temelju visine od CD-a , čime prostor za njih da se lako uklopiti u mjestu .

Li netko držite stranu stalka , a zatim ga priključiti na dnu koristeći drvo vijaka . Ponovite za drugu stranu , a zatim dodajte na vrh i vijak dolje . Zajebi police u svakoj strani komad , pazeći kako bi se osiguralo da svaka polica razini . Ako dodajete leđa , položiti na postolje licem prema dolje i pričvrstite leđa koristeći drvo vijaka . Flip preko dodati izrezivanja.

Ako rezanjesmanjiti sebe , morat ćete mitru okvir da biste dobili ispravan stane . Svaki kraj treba rezati pod kutom od 45 stupnjeva , tako da su kutovi će tijesno nalije . Dodaj trim komada na prednjem dijelu štanda i pričvrstite završne noktima .

Boje ili mrlja po želji , ali pričekajte dokstoje potpuno suh između slojeva tako da se boje ne razmazati . Nakon što ste završili bojenje istalak je konačno suho, premjestite ga na odgovarajućem mjestu te učitati police s vaše CD kolekcije .


od:http://vrt.98905.com/furniture/media-storage/1016002416.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.