# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Mediji za pohranu >>

Kako izgraditi Corner TV konzole

corner TV konzola zauzima manje prostora nego kvadratnog ili pravokutnog konzole , jer je " klin " u kutu . Ako možete izgraditi vlastiti komada namještaja , možete izgraditi kutak TV konzolu iz standardne klade i šperploča . Morat ćete pobjeći iz neke od onog starog algebra znanja izračunati mjerenje pravokutnog trokuta kako bi dobili pravo komada . To je ono što vam je potrebno Srpski Iverice , 3/4-inch debelu Screenshot Vladar Screenshot olovka
Snaga vidio
2 -po - 6 daske
Drill
vijke
4 L- nosači (i više ako će dodati police )
ljepilo za drvo
Trim ploče ( opcionalno )
lak boje ( opcionalno )
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Dizajn veličinu svoje konzole . To ovisi o veličini televizora ; to treba sigurno stane na vrhu . Izmjerite prostor dostupan u kutu . Tada odlučuje o broju policama koje je potrebno da se držite kabel /SAT okvir , DVR /DVD player, video skladištenje i eventualno stereo .
2

Draw mjerenja za gornjih i donjih dijelova tješim na iverice . Ta dva komada trebalo biti pravo trokuta (vidi algebra formula dolje) da stane u kutu . Dodajte što više komada istog oblika i veličine za svoje police . Izrežite ih s pilom .
3

Izrežite četiri komadavisina svoju konzolu od 2 - po - šest dasaka . Line up ploče okomito, tako da možete pričvrstiti 6 - inčni strane na bočnim rubovima iverice --- strane da će se suočiti zidove --- na svakom uglu . Zajebi svakom brodu na vrhu i na dnu komada iverice .
4

Bracevrhu i dnu na daskama s L- nosača. Vijak dva nosača na donjoj i na vrhu unutarnje strane na 2 - po - 6 ploča . Zajebi dva nosača na gornjoj strani donjeg dijela , a zatim na unutarnje strane zajednice .
5

Dodaj police za konzole , pa su u ravnini s gornjim i donjim dijelovima , njihovim rubovima dolikuje protiv bočnih ploča . Postavite svaku policu za visinu od 1 do 2 cm viši od uređaja koji će ići tamo. Možete ih uklopiti u mjestu s ljepilo za drvo prije nego što uništava svaku policu na bočnim pločama ( kao što si učinio s vrha i dna ) . Braće svaku policu s L- nosača.
6

Ljepilo obloge ploče sa strane za gladak završiti . Ako to učinite , bušenje ili izrezati velike rupe u jednu stranu za naponske žice da stane kroz .
7

Boja ili mrlja konzolu . Neka se potpuno osuši prije postavljanja TV-a i drugih uređaja .

DIY Audio Rok

Za homeowner s Rockin audio sustava ,audio polica je potrebno . Oni su dostupni u mnogim trgovinama , ali način na koji bi dobili točno ono što želite je da se izgraditi vlastiti. Ovisno o vašem home dekor , hrast jedobar izbor za drva , jer to je l

Více >