Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Mediji za pohranu >> Content

Kako Dizajn Entertainment Center

dom zabavni centar ima različite dijelove vašeg audio /video sustav : TV , DVD player , kabelska ili satelitska kontrolira, stereo sustava i zvučnika . Ozbiljne stolari mogu dizajnirati zabavnih centara svoje, ali čak i za one koji žele kupiti unaprijed izrađene zabavnih centara , osnove dizajna pomoći će odrediti koji model najbolje funkcionira . Svi dobri zabavni centri temelje se oko nekoliko ključnih razloga . Nakon što ste se nastanili na ova temeljna pitanja , možete izgraditi ili kupiti ono što vam je potrebno vrlo brzo . Upute Screenshot
1

Odredite broj komponenatazabavni centar treba držati , i mjeriti svoje dimenzije pažljivo . Trebate dovoljno polica držati sve udobno . Budite sigurni da mjeri dubinu svaka komponenta je kao i njezinu visinu i duljinu . Ako vaš zabavni centar nije dovoljno duboko , to neće sigurno držati komponentu . Osim toga , ostavite baremnekoliko centimetara u vrijednosti od dodatnog prostora za svaku komponentu , kako bi se omogućilo za pravilnu ventilaciju i kako bi se izbjeglo pregrijavanje .
2

Provjerite jačinu drva za zabavni centar . Uvjeritedizajn je dovoljno čvrst da podržavaju sve komponente . Odredite težinu svake komponente iz kutije ili upute za uporabu , dodajte ih sve zajedno , a zatim bi se ocijenilo da je u odnosu na nosivost u zabavni centar . Ako to ne može izdržati težinu od svojih komponenti , to može zakopčati ili propasti .
3

Razmislite prednji dio zabavnog centra. Želite li da su tračnice na to da dijelovi klize unutra i van, ili jednostavno ih ostavite miruje ? Želite li koristiti vrata sakriti svoje komponente , kada nije u uporabi ili ih ostaviti na otvorenom ? Ako koristite vrata , imajte na umu da većina daljinski upravljači neće prenositi kroz drvo . Vrata od stakla ili sličnim prozirnih materijala, omogućit će signal udaljenom je poslati signal kroz njih .
4

Planirajte stražnju stranu vašeg zabavni centar . Sve vaše komponente moraju biti međusobno povezani putem kabela i žica . Iako vam svibanj želite koristiti drva za stvaranje čvrste leđa , budite sigurni da su otvore za svaku policu , tako da možete pokrenuti kabele natrag i naprijed , bez nepotrebnih napora .
5

Razmislite o blizine dijelovi jedni prema drugima. Iako nijezabrinjavajući , morat ćete kupiti kabele dovoljno dugo za svaku komponentu za povezivanje s svaki drugi . Plasman dijelove " u zabavnom centru treba biti dovoljno blizu da bi se olakšalo udobne veze .


od:http://vrt.98905.com/furniture/media-storage/1016002432.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.