# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Mediji za pohranu >>

Kako izgraditi i organizirati CD stalak

Postoje mnogi faktori koji idu u kupnju i uređenje CD stalak . One moraju temeljiti svoju odluku o količini CD potrebnih da se pohranjuju i raspoloživom prostoru u svojoj kući . Potrebno je vremena , truda i discipline kako bi pronašli da je savršen ( ili blizu savršenstva ) utakmicu . Ovaj članak ide preko neke korake kako bi se osiguralo danajrazumniji proizvod kupljen . Upute
Kako izgraditi i organizirati CD stalak
1

odrediti koju vrstu CD stalak uklapa vrstu CD kupca ste . Ako steopsežna kolektora obično dodajete stotine CD-a na svoju kolekciju svake godine ,osnovni 100 - CD stalak neće biti dovoljno za vas . Međutim , ako imate samo oko 50 -ak CD samo tako možete imati svoje omiljene pjesme ,mali stalak binajpametnije kupiti . Odredite svoj količinu .
2

Odlučite gdje vam CD stalak će biti smješten , a koliko je prostora na raspolaganju za CD stalak . To može bitidobra ideja da se neke mjere pomoću vrpce mjeru svoje mjesto kako bi dobili odgovarajuće dimenzije . Sada je vrijeme da se ide u dućan .
3

Odaberite odredište u kojem se ide kupiti vaš CD stalak . Bilo namještaja ili kućanskih aparata trgovina bit će dovoljna . Ikea , Home Depot , Target i svi su potencijalne destinacije za kupnju . Dok shopping, imajte na umu količinskim potrebama i potencijalnih dimenzija . To će osigurati da kupite CD stalak koji jenajbolje moguće rješenje za vaše potrebe . Ako ne možete pronaći ništa pogodan , pokušajte drugi dućan ili možda otići online i napraviti neke istraživanja drugih dostupnih proizvoda .
4

Sastavite CD stalak . Većina CD stalci to zahtijevaju neke sklop . Budući da su svi CD stalci su različite ,najbolji način da se skupe CD stalak je da slijedite upute dostavljene uz proizvod . Većina upute su osnovni i lako slijediti , a svi dijelovi označeni i osnovne alate.
5

Organizirajte CD stalak . Postoji bezbroj načina da se organizira jedan CD stalak, jedan od najčešće je abecednim . Izrada CD stalak , abecedni će omogućiti lociranje većinu svojih CD-aprilično jednostavan proces . Ako imate veliku količinu CD-a , abecedni može bitinačin da ide . Međutim , postoje i drugi učinkoviti načini previše . Kronološki , po žanru i autobiografski su druge uobičajene i prihvatljivi načini organizirati svoje CD-ove .

TV Namještaj Ideje

moderne televizije namještaj prešla je dug put od nepopularnom TV štandovima 60-ih godina . Televizija namještaj sada dolazi u širokom rasponu tipova i dizajna . Televizija namještaj omogućuje televizora koje se savršeno uklapaju u suvremene dnevne s

Více >