Kako Frame ormar ormar

Ako je vaš dnevni boravak nudi malo ormar prostora , možda se bore s pronalaženjem dovoljno prostora za pohranu odjeću i zadržati svoj ​​dom bez hrpe sklopljenih odjeću . Izgradnja kabineta stilu ormar može bitiučinkovito rješenje za dobivanje dodatnu odjeću za pohranu . Prije nego što završite svoj ​​kabinet stilu ormar , morate izgraditi okvir kako bi se osiguralo da je strukturalno stabilan . Izgradnja okvira za ovu vrstu ormara je relativno jednostavan , i zahtijeva samo zajedničke trgovina alata . To je ono što vam je potrebno
mjernoj traci
2 - by - 4 - inčni drvo
kružnom pilom Screenshot Snaga mitra vidio
stolarska četvornih
bušilica
4 - inčni vijke
Electric izvijač
1 - inčni - širok veslo malo
1 - inčni promjer bačvi Screenshot pokazati više Instrukcije
1

mjeriti dostupan prostor na podu i visina stropa u vašoj spavaćoj sobi ili drugoj sobi s mjernom trakom kako bi utvrdilo odgovarajući širinu, visinu i dubinu korpusa stilu ormaru .
2

Izrežite četiri sekcije 2 - by - 4 - inčni klade se širina ormara , te četiri dionice u dubinu , s kružnom pilom . Mitru oba kraja svakog poglavlja na 45 - stupnjeva kut s power mitra vidio .
3

Skupite dvije širine i dubine dva poglavlja u pravokutnik da se formira dno okvira kabineta . Provjerite kutove s stolarskoj trgu kako bi se osiguralo da su kutovi čine 90 - stupnjeva kut . Ponovite taj postupak s preostalim širina i dubina sekcije u obliku vrh okvira kabineta .
4

Drill pilot rupe kroz uglovima gornjem i donjem okviru. Umetnite i zategnite 4 - inčni drvo vijaka kroz pilot rupe s električnim odvijačem .
5

Izrežite četiri sekcije 2 - by - 4 - inčni klade 3 inča kraći od visine okvira ormara sa cirkular za formiranje skeleta postove . Stand gornje i donje dijelove okvira na rubu i staviti jedan post na podu na svakom uglu . Izbušite rupe kroz pilot gornjih i donjih odjeljaka u krajevima postove, i umetnite i zategnite 4 - inčni drvo vijaka kroz pilot- rupa . Okrenite sklop više i pričvrstite dva preostala postove na suprotnim kutovima na isti način .
6

Stand okvir kabinet na donjem dijelu okvira . Izmjerite unutarnji razmak između stupova na bočnim stranama okvira od naprijed prema natrag . Izrežite dva dijela 2 - by - 4 - inčni klade na to mjerenje - ti dijelovi čine potpore za vješanje bar
7

Stavite dijelove bar podrške između postova na stranama. uokviriti , oko 2 cm od vrha okvira . Izbušite rupe kroz pilot okvira u krajevima sekcija podrške , i umetnite i zategnite 4 - inčni drvo vijaka kroz pilot- rupa .
8

Markhorizontalna i vertikalna središte odjeljcima za podršku . Koristeći bušilicu opremljena komandama na malo u 1 - inčni - wide , izbušiti rupu u ovom oznakom kroz obje sekcije podrške . Izrežite 1 - inčni promjera bačvi na širinu ormarića s kružnom pilom i ubacite ga kroz rupe u odjeljcima za podršku .

Vorherige Seite

Nächste Seite

Kako izgraditi pet Board Primitive Klupa

Primitivni namještaj ne mora se koristiti isključivo kao ukrasni naglascima u vašem domu ili vrtu . Funkcionalnost sastaje rustikalni šarm s pet odbora primitivnog klupi . Dovoljno je sjesti na i atraktivno kao akcent komad čvrst , ova klupa je iznim

Více >