Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Ostali namještaj >> Content

Ručno Bow Natrag Razmnožavanje Klupe

Handmade leptir natrag klupe predstavljaju prepoznatljiv stil namještaja umješnost koja seže više od 200 godina u Americi . Njihova obilježja su jednostavnost oblika i trajnost materijala . To su ujedno i obilježja Amish i Shaker tesara , među ostalim američkim namještaja , čija Sterling obrtništva postaviti bar za ranu američke namještaja , i ostajestandard za proizvodnju i reprodukcije . History

Bow natrag klupe i stolice vjerojatno nastao kod Windsoru u Engleskoj , između krajem 17. i početkom 18. stoljeća . Njihov neobičan oblik bio eventualnostvaranje kavu Kolovrat ili kolar , prema Bob Dillon Windsor Stolice web stranice , ali to je čisto nagađanje i njihovo podrijetlo ostaje neizvjesna . U Engleskoj , oni su prvenstveno koristi na otvorenom i obojana zeleno radi . U Sjedinjenim Američkim Državama , leptir natrag klupe bili su dio američke Windsor namještaja , od kojih je većina došla iz Philadelphije . Windsor klupa je sinonim za Windsor dvosjed na unupholstered sjedenje s leđa za dvije ili više osoba . Ljubav - sjedala suprimjer . U Philadelphiji , prvi Windsor klupe pojavili u razdoblju između 1750 i 1770 .
Amish Obrtništvo

od punog drveta , tradicionalna Windsor - design luk leđa klupe Moderna pogotovo za djecu su među stavkama drvenog namještaja izrađene ručno od strane Amish obrtnika . Ove hrastov klupe su za dječje igraonice i idealan za čekaonicama , pruža udobno sjedenje za čitanje knjiga , primjerice . Klupe su dostupni u različitim završi . Naglasak u Amish izrade je na kvaliteti, funkcionalnosti , trajnosti i njegu u odabiru čvrste tvrdog drva . Oni također primjerom Amish vjeru u obiteljskim vrijednostima . Rezultat je kvalitetan nasljeđe namještaj , izrađena u potpunosti ručno, kao Amish stolari ne koristiti power alate ili struju . Amish obrtnici rade u područjima kao što su Lancaster , Pennsylvania , Holmes županije u Ohiju i Shipshewana u Indiani . To su područja s dugom i uglednih povijesti američke namještaja crafting. Primjeri Amiša obrtništva čak imaju mjesta čast u Smithsonian i Metropolitan Museum of Art u New Yorku .
Shaker Utjecaj

Neki luk leđa klupe imaju kombinaciju šumi , poput trešnje za mainframe , jasen za vretena i javora za nogu . Oni su dostupni s četiri noge ili šest nogu i u nekoliko veličina , i uzeti inspiraciju iz Shaker namještaja . Šejkera ,kršćanska sekta koja prakticira između 17. i 20. stoljeća , razvio reputaciju kao fine namještaja obrtnika . Ostavština šejkera ' u SAD-u uključuje luk leđa klupe i ostali namještaj čija je ljepota temelji se na funkciji i jednostavnosti .
Razmnožavanje Stručnjaci

Jedna luk , twin luk i triple klanjaju loveseats su među Windsor stilu klupama izrađenih afirmiranim američkim namještaja kao što su New York - based DR dimes & Tvrtka koja specijalizirati u muzejskom kvalitete Early American kolonijalne i engleski stilskog namještaja i reprodukcije . Tiger javora , hrasta i trešnje su materijali izbora za crafting ove linije namještaja . Gotovo svaki veliki Early American muzej u SAD-u uključuje naručila namještaj izrađen od strane DR Dimes , prema internetskoj stranici tvrtke .


od:http://vrt.98905.com/furniture/other-furniture/1016037637.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.