Možete koristiti Thompsonov WaterSeal za hidroizolaciju Wicker namještaj

? Wicker namještaj - berba i novi - obično je izrađena od prirodne trave , trstike ili uvijene papiru . Wicker namještaj se često koristi kao garniturom za sjedenje , iako to nije dizajniran za držati do surovost vjetra , kiše i topline . Sunčeva svjetlost je njegov najgori neprijatelj , uzrokujući vlakna blijedjeti , crack ili Split . Thompsonov vode sealer vjerojatno neće naškoditi šiblja , ali ga koristite nijenajbolji način kako bi zaštitili svoj ​​namještaj . Tretmani

Izolacijski proizvodi izrađeni za drvo Brodski pod materijala , umjesto šibe , što nije drvo , ali papir ili biljnih vlakana . Izolacijski paluba punila su obično neučinkovit za zaštitu šiblja , prema Cathryn Peters , šiblja stručnjak . Boja šiblja s emajl bojom , ili kaput ga s lakom ili šelak Umjesto toga, slijedi tankom sloju namještaja za nokte .
Zaštita

najbolji način da se zaštitite od pruća namještaj je sklonište ga od elemenata . Ako se koristi na otvorenom , spremite ga na zaštićenom vrt ili trijem , a ne na izravnom suncu . Pokrijte ga i kada nije u uporabi s namještajem pokriva , ili donijeti ga kući za vrijeme nevremena . Store šiblja namještaj u suhom šupi ili garaži tijekom zime . Unutarnja Wicker namještaj može puknuti zbog vrlo suhim uvjetima . Trčanje ovlaživač , ili četkom ga povremeno s vlažnom spužvom .
Čišćenje

Iako vjerojatno ne trebate vodonepropusnim pruća namještaj , redovito čišćenje bitno. Vakuum šiblja namještaj svaka dva do tri tjedna s četkom vašeg vakuumu . Obrišite izlijevanje odmah , i nježno pročišćavati daleko od plijesni mrlje s krpom i razrijeđenom izbjeljivač rješenje . Isperite temeljito ukloniti izbjeljivač , što može oslabiti pletenim vlakna ako je dopušteno da ostane . Osušite stolicu brzo u suncu , i ne dopustiti da bilo tko sjedi u njemu sve dok ne bude potpuno suha .

Razmatranja

Ako se odlučite podnijeti Thompsonov WaterSeal , čisto stolica i pustite da se osuši na prvom mjestu. Četka pečat na neupadljivom području kako bi bili sigurni da ne oštetite stolicu . Pažljivo slijedite upute paket , i dopustitistolica da se osuši između slojeva ; jedan premaz može biti dovoljan . Pokušajte Thompsonov gel za brtvljenje vode za bolju kontrolu tijekom procesa prijave .

DIY boje Red za orijentalne Kabineta

crvena boja igra značajnu ulogu u nekoliko azijskih kultura . U Kini , crvena je povezana s sreću , blagostanje i istaknutu ulogu na ukrasima za kineske Nove godine . Japanska kultura povezuje crvenu boju s ljubavlju i sunca. Izradite vlastiti crvenu

Více >