Kako Mix Metali i Drvo Namještaj u sobi

Jedan od načina kako osvježiti izgled vašeg doma je promijeniti svoje komada namještaja i aranžman . Miješanje drvo i metal namještaj jedobar izbor ako želite ažurirani izgled . Možete izabrati komade koji su isključivo metal ili drvo , kao i dijelovi koji imaju i materijale . To je ono što vam je potrebno
Wood i metalnog namještaja
drvo i metal Dekorativni Akcenti Pretraživati ​​Metalni gumbi
drvenim sjenilom baznog Screenshot, Faux - metal abažur
Ukrasna zid umjetnosti
prikazati više Upute Screenshot
1

Odaberite komada namještaja koji imaju oba drva i metala u dizajnu . Na primjer , možete odabrati stolić s drvenim vrha i metalnim nogama . Na taj način možete vezati u drugim komada namještaja u sobi koje su izrađene isključivo od jednog materijala .
2

staviti predmete iz suprotnog materijala na drugoj površini komada namještaja . Na primjer , ako imate masivni drveni policu , odaberite nekoliko ukrasne metalne akcente mjesto na polici . Isto tako , ako imate metalni naglasak stol , odabrati drvenu naglasak komad za mjesto na vrhu tablice .

3

Postavite metalne kvake na čvrstim drvenim komadima namještaja , kao što su ormar ili televizije stalak . To vam omogućuje kombiniranje dvaju stilova namještaja na suptilan način .
4

Rasporedi artikala u svojoj sobi na način da stavlja komad čvrstog metalnog namještaja uz solidan drveni komad , i obratno . Izbjegavajte stavljanje sve čvrste metalne ili drvene dijelove namještaja u jednom dijelu prostorije kako bi se osigurala ravnoteža stilova diljem prostora .
5

Odaberite drvenu podlogu za sjenilom , a zatim kupiti promašaj - metal abažur se povezati svoje dvije vrste namještaja . Postavite ga na policu ili na stol u svojoj sobi .
6

Odaberite zid umjetničke dekoracije koje sadrže oba drva i metala . Objesite komada po sobi kako bi dodatno ugraditi dvije vrste materijala od namještaja .

Kako Ponovi jedan ormar u bar Kabineta

bar je bitan komad namještaja u kući nekoga tko voli da se zabavljaju . Međutim , ovi dijelovi ne samo da su sve teže pronaći , oni često zahtijevaju da se boce likera ostaviti u otvorenim pogledom , koji su neki vlasnici mogu naći neukusnim . Ako st

Více >