Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Ostali namještaj >> Content

Koliko često trebate staviti Leather regenerator na kožnu garnituru

? Uz pravilnu njegu vaše kože kauč može trajati cijeli život . Držite kožni namještaj u potrazi svoje najbolje strane rutinski ga briše s vlažnom pamučnom krpom kako bi uklonili prašinu i tretirajte mrlje što je prije moguće . Pravilno uređaj je bitno za njegu kože . Bezuvjetna koža može postati krhki i crack . Uređaj će reinstill izgubljenu vlagu u koži i zadržati svoj izvorni sjaj . Redovito održavanje

Mnogi kožne proizvođači preporučuju uređaj kožnu garnituru najmanje svakih šest mjeseci . Vi možda želite uzeti u obzir uređaj češće ako vaš kauč koristi često ili ako je jedan jastuk se koristi više od drugog često . Stanje kožna garnitura za sjedenje smješten u blizini prozora ili na suncu Quarterly , kaosunce može isušiti kožu .
Klimatske

Kao vlastitoj koži , koža reagira na Its okolna klima . Ako živite u toplom i suhom klimom trebali uvjetovati svoj ​​kauč svakih četiri do šest tjedana. Ako ste u vlažnom području , uređaj svakih šest mjeseci u kombinaciji s rutinu njege dovoljna .
Tip uređajima

kože je kisela , mjerenje u prosjeku od 4,5 na pH razini . Korištenje pogrešan čistač ili uređaj na koži mogu oštetiti svoje unutarnje vlakana i smanjiti životni vijek svog kauča . Koristite samo uređaj koji je pH - uravnotežen do kože . Izbjegavajte kreme i ulja koji ostavljaju ljepljive ostatke . Test na slabo vidljivom mjestu prije nanošenja regenerator na cijelu kauč .

Vrste kože

Nisu svi koža je stvorio jednako . Postoje četiri osnovna tipa : kožnih jeprirodna koža . To je obojena i ostavio neprevučeni , što je teže za održavanje . Zaštićeni koža je oslikana ili obojena u tvornici i dostupni u širokom rasponu boja . Bojanje nudisakriti neke zaštite i općenito je lakše održavati nego anilin kože . Nubuk koža je mekana koža napravio grubu do glatke teksture kože . Ona ima sličan osjećaj za antilop . Nubuk i antilopa teško čistiti i održavati . Bycast koža je stvorio cijepanjem kožnu sakriti i premazivanje donji dio s poliuretanskom završiti . Mnogi proizvodi za čišćenje kože i uređaji nisu dizajnirani da se koristi s ovom tipu kože . Posavjetujte se sa svojim proizvođača namještaja ili profesionalni osiguratiuređaj koristite kompatibilan s vašem tipu kože .


od:http://vrt.98905.com/furniture/other-furniture/1016038190.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.