Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Osmanlije >> Content

Kako Nail Oko Osmanina

Bilo da želite razmetati se običan komad ili dodati završavanja dotakne na do-it -yourself presvlake posao , razmislite o dodavanju dekorativni nailheads na dnu vašeg otoman . Presvlake za nokte dolaze u brojnim metalnim završi i veličinama , a oni nadopunjuju najviše ukrašavanja stilove . Nailheads izgledaju najbolje na Osmanlija bez suknje . Iako nailhead trake su lakše instalirati , dodajući pojedinačne nokte rezultate u high - end , profesionalni izgled . To je ono što vam je potrebno
Mjerna vrpca
dekorativna presvlakama nokti Pretraživati ​​krojačka kreda
ravnalo
šilo
presvlake čekić , gume ili najlona vrhom
Prikazati više uputa < br >
1

Izmjerite promjer od vaših nailheads . Podijeljeno je promjer na pola , a zatim dodajte jednu osminu inča .
2

Uključite Osmanskog na svojoj strani . Mjera se s dna svog otoman za iznos od 1. korak. Označili mjesto s krojača krede . Pridržite ravan kod oznake kredom , i nacrtati kreda paralelu s Otomanskim dno je . Ponovite s ostale tri strane .
3

Dodaj jedne šesnaestine centimetra u promjeru noktiju glave iz 1. koraka . Izmjerite duž linije kredom na svakoj straniotoman , i krede prijeći smišlja na liniji u intervalima izjednačavanje svoj ​​rezultat .
4

Pressšilo u kreda -line crosshatches , piercing tkanine ili kože . Okrenite šilo nježno u drvo nakon što ste probili tkanine ili kože .
5

Umetnite postove od nailheads u šilo rupa . Čekić noktiju na otomanu do glave naslonjen na tkanine ili kože . Koristite najlon - ili gumenim vrhom presvlake čekić da se izbjegne grebanje ili oštećujući nokte .


od:http://vrt.98905.com/furniture/ottomans/1016002574.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.