Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Osmanlije >> Content

Jastuče za klečanje Versus osmanskog

Dokpojmovi jastuče za klečanje i otoman se često koriste kao sinonimi , dva komada namještaja imaju neke ključne razlike . Obojica podrška odmor i , ovisno o njihovom dizajnu , može poslužiti i još jednu važnu funkciju . Kada se koristi u kući , oni mogu dodati funkciju i stil spavaće sobe, obiteljske sobe ili foyers . Porijeklo

Osmanlije potječe iz Turske , a uvedeni su u Europu u kasnom 18. stoljeću . Izraz jastuče za klečanje datira iz ranih 1800-ih i upućuje na popularnoj engleske književnosti .
Koristite

Hassocks imaju posebnu upotrebu u crkvama, gdje kongregacije ih koriste za klecanje . Otoman se obično nalaze u domovima i koristi bilo za odmaranje ili podupiranje noge . Veće veličine čak može primiti sjedenje za neke pojedince .
Dizajn

jastuče za klečanje potpunosti je prekrivena tkaninom , a vidljivi su krakoviotoman . Unutrašnjost oba komada može imati drveni okvir , dajući mu kruti dizajn i dojam . Osmanlije su prekrivene tkanine , koji mogu biti od kože , vinil ili neka mješavina poliestera . Hassocks koje se koriste u crkvenim postavkama ponekad kačkani . Hassocks su obično trgu u dizajnu , gdje su Turci mogu biti okrugli ili pravokutni .

Razmatranja

Neki Turci imaju zglobnu vrh ili onaj koji se diže , čimebaza biti koristi za pohranu . Ova značajka je osobito korisna u interijerima koji imaju manjak prostora za pohranu ili zadržati materijala kao što su časopisi nadohvat ruke . Osmanlije su često prodaju kao odgovarajući komad na kauč ili stolicu , dok Hassocks uvijek su kupili neponovljivo .


od:http://vrt.98905.com/furniture/ottomans/1016002643.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.