Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Osmanlije >> Content

Kako se prijaviti Kuhinjske Kvake i ručke

Kuhinjske ručice , vuče , i ručke svršiti dekor i pružiti preuređenom izgled u sobi kad ih zamijeniti . Cijene se kreću od vrijednosti cijene ručice dostupnih na DIY i trgovinama , skupim ručno izvlači iz specijalističkih dilera . Odlučite se na proračun prije naručivanja različite stilove ručice i vuče , i razmišljati o tome kako će uskladiti svoju kuhinju dekor . Provjerite imate li ispravne veličine vijke i spojeve prije zamjene ručice ili vuče . To je ono što vam je potrebno
traka mjera Screenshot olovku Screenshot šilo
samoljepljiva traka
naočale ili drugi oko zaštite
izbušiti Srpski svrdlo
Vijci
odvijač < br > Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Odlučite gdje želite da postavite vuče i ručice na vrata ormara .
2

Izmjerite udaljenost između vrha i dna vrata ormara gdjemjenjača ili povući se treba postaviti . Učvršćenja trebaju biti u istoj poziciji na svaki od ormara , pogotovo ako su opremljeni rame uz rame .
3

Markpoložaj u kojemsredište gumbom ili povući je da se u prilogu . Olovkom napraviti mali , ali vidljiv trag na vanjskoj strani vrata ormara .
4

Neki lijepljenih ormari su sjajni , a može uzrokovatisvrdlo na klizanje po površini , ostavljajući ogrebotine . Pritisnite točku na šilo u oznake kako bi mali alineja . Alineja će omogućiti bolju kupnju za svrdla kod bušenja rupa .
5

kidanje mali strip samoljepljiva traka , te ga staviti na unutarnjoj strani vrata ormara iza vaš znak . Samoljepljiva traka će spriječiti površinu vrata iz cijepanje i usitnjavanje kada izbušiti rupu .
6

Pričvrstite malo drveta drill na bušilicu . Većina gumbi i povlači zahtijevaju standardne veličine rupa , kojemalo 3/16-inch drill pruža . Koristite svrdlo za metalne površine , ako ste bušenja kroz nehrđajućeg čelika .
7

Stavite zaštitne naočale ili druge zaštite očiju , i izbušiti rupu kroz vrata kabineta . Držite Bušilica Horizontalno dok bušenja kroz znak na vratima .
8

Skinite zaštitnu traku iz unutrašnjosti vrata ormara .
9

provucite kroz izbušio rupu sa stražnje strane vrata , panavojni dio je okrenut prema prednjoj strani kabineta .
10

Pričvrstite tipku ili povući na navoj vijka . Okrenite gumb ili povucite u desno na navoj vijka dok je ruka čvrsto .
11

držite tipku ili povući , i zategnite vijak na stražnjoj strani vrata s odvijačem dok to je vrlo neizvjesna .


od:http://vrt.98905.com/furniture/ottomans/1016002668.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.