# >> Dom i vrt >  >> Furniture >> Osmanlije >>

Kako Otključaj kvaka na vratima

kvake na vratima dolaze u mnogo varijanti --- od jakih zasuna koji osiguravaju ulazna vrata na male reze dizajniran kako bi ostave ili ormare zatvorene . Otvaranje ili otključavanje vrata zasun uključuje ispitivanje dizajn kako bi vidjeli kako se to radi . Upute Screenshot
1

Potražite gumb metala na zasun mehanizam . Pomaknite tipku gore ili dolje za otključavanje . Ovaj dizajn je češći na reze pričvršćena na prednjim vratima ili drugih važnih entranceways .
2

Potražite ključanicu nigdje na zasun . Akozasun ima prorezjedini način da ga otključati je s točnom . Ako ste izgubili ključ trebali pozvati bravara da otvori vrata .
3

Potražite mehanizam prekidača na zasun . Pomaknite se lijevo , desno ili gore i dolje kako bi onemogućivanje zaključavanja .
4

Pokušajte dizanje ili klizna zasun . Ako nema lock trebali biste biti u mogućnosti da brzo otvoriti zasun . Ako postojiručka blizini zasun pokušajte ga gura prema dolje . To će podići zasun s druge strane vrata , ako je prisutan .

Kako Ponovi otoman

Možete ponoviti ili reupholster svoj ​​Otomanskog donijeti novi život na komadu namještaja te ga prilagoditi vašim željama . Umjesto da kupujete novi otoman, spasiti postojeći okvir i vratiti ga svježom tkanine koji se uklapa sa sobom . Zbogotoman na

Více >