Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> Osmanlije >> Content

Kako napraviti osmansku Frame

Imate savršenu stolicu , ali nemate mjesto za odmor noge . Otoman mogu napravitistolica potpuna , služeći kao funkcionalne i dekorativne dodatak u vaš dom namještaj . Pronalaženje otoman da odgovara vašem dekor može biti izazov , ali možete craft sami po pridaje box podne jastuke za domaće otoman okvira . Jednostavno klade, alati i neke kreativnost su sve što vam treba za ovaj projekt . To je ono što vam je potrebno
šperploča Screenshot Box podnim jastucima
Drveni dijelovi trim
Construction ljepila Screenshot Woodworking stezaljke
Završi nokte
Hammer
Cirkular
Drvene noge ili kotači
Stain ili boje
kist
Prikazati više uputa
1

izmjeriti svoj box podne jastuke . Izrežite komad ¾ inča iverice uskladiti veličinu jastuka s kružnom pilom . Možete pitati suradnik na home poboljšanje centru rezati drvo kad su ga kupujete .
2

Mjera i izrezati obloge kalup da stane oko izvan šperploču . Izrežite ugla pod kutom od 45 stupnjeva .
3

pokrenuti liniju građevinskog ljepila oko vanjskog ruba iverice . Postavite trim komada na mjestu na obodu . Spajati na mjestu . Pustiteda se osuši ljepilo za dva sata .
4

Hammer završiti čavle u drvene obloge da ga pričvrstili na šperploču .
5

Uključite Osmanskog osnovicu iznad i mjesto noge ili kotači na dnu . Stavite sve četiri noge ½ inčni od ruba uglovima . Spread građevinskog ljepila na vrhu stopala . Pritisnite na mjesto . Pustiteda se osuši ljepilo .
6

Hammer završiti nokti osigurati noge na drva .
7

Boja ili mrlja Osmanskog okvir kako bi se uklopili dekor . Okvir se može koristiti s box podnim jastucima ili bilo koji drugi stil jastuk koji vam se sviđa .


od:http://vrt.98905.com/furniture/ottomans/1016002687.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.