# >> Dom i vrt > >> Furniture >> Osmanlije >>

Kako izgraditi Koža Otomanskog

otoman je koristan u većini soba kao mjesto za staviti svoje noge , postavili knjige prema dolje , ili pružiti dodatni sjedenje . Koža jeizdržljiva tkanina koja možete jednostavno čisti , što čini kožni otoman jednostavna za održavanje . Kako bi se osiguralo da dobijete otoman to je upravo ono što vam je potrebno , izgraditi jedan na svoj specifičan dimenzija . Doing projekt se također vam omogućuje da odaberete boju i teksturu kožnu želite . To je ono što vam je potrebno
listova srednje gustoće Vlaknaste Ploče (MDF),
Tape mjera
Cirkular
2 komada 2 - by - 4 - inčni drva
ljepilo za drvo
Wood vijci
bušilica i odvijač
pjene Screenshot mitru -box vidjeli , lectric nož za rezanje mesa ili pjena Cutter Screenshot pamuka Screenshot koža škare
šivaćeg stroja
Leather iglom

Prikaži više uputa Screenshot izgraditi okvir
1

izrezati dva komada MDF, svaki 12 cm visok i 24 cm širok , koristeći svoj cirkular . To suprednji i stražnji dio osmanske okvira .
2

Izrežite dva komada MDF s pilom , svakih 12 cm visok i 18 cm širok . To su bočni dijelovi za vaš otoman .
3

Izmjerite i izrežite dva 18 - inčni - duge komadiće svog 2 - by - 4 - inčni drva . Nanesite ljepilo za drvo na leđa jednog dva -by - četiri. Postavite ga odmah uz dno otoman strani ploče . Osigurajtedva - by - četiri vozeći drvo vijaka u zglobovima , koristeći svoj bušilicu . Ponovite s drugom dva - by- četiri i strani ploče .
4

Pričvrstite prednji i stražnji Osmanskog komada na isti način . Nanesite ljepilo za drvo na rubovima i priložiti svaki komad na rubu vašoj strani ploče . Izbušite vijci za drvo u zglobovima se drže prednji dio i stražnja komad na bočnim pločama
5

Stvaranje vrh za svoj otoman rezanjem komad MDF 18 cm visok i 24 cm širok . ; to bi trebao bitiiste veličine kao i dimenzije vaše osmanlijske okvira , tako da se može sjediti na vrhu . Osigurajte vrh na mjestu s ljepilo za drvo i vijke .
PokrijteFrame
6

Mjera komad pjeneveličini vašeg osmanlijske vrhu , plus 1/8 inča do 1/4 inča na sve strane ; Pjena može biti debela kao što želite . Izrežite pjenu s Mitra - box pile , električni nož za rezanje mesa ili pjene za glodanje .
7

stavite sloj pamučne tkanine preko pjene tako da otoman osjećamalo mekša .

8

Mjera svoj ​​Otomanskog od dna okvira , na vrhu i prema dolje na drugoj strani . Učinite to za prednji i stražnji dio , i sa strane , tako da se mjerenja za sve strane . Dodajte 1 1/2 inča na svoj mjerenja kako bi se omogućilo svim šavovima ćete stvoriti u svom tkivu .
9

Izrežite jedan komad kože , tako da odgovara vašim dimenzije . Kad ste završili , to bi trebalo izgledati kaoveliki " plus " znak.
10

savijte tkanina zajedno napraviti kocku i šivati ​​šavova zajedno . Izvucite svoje kože tijekom svog otoman okvira . Povuci dolje što je više moguće , tako da sjedi čvrsto .

Osmansko Dekoracije

otoman ima dugu povijest , koja datira iz 1600 . Ovaj komad namještaja , koji se ponekad povezuje sa stolića za kavu , pruža nesuđenog dekoraciju s dosta opcija zbog svoje svestranosti . To je dobro uklapa s bezbroj ukrašavanja stilove od zemlje do m

Více >